Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Lodos Can Aldı! Tırlar Devrildi, Kazalar Arttı...

İstanbul'da Lodos Can Aldı! Tırlar Devrildi, Kazalar Arttı...

İstanbul'da bu sabah itibariyle artan yağış yerini fırtınaya bıraktı. Saatlerdir artarak devam eden fırtına nedeniyle kazalar meydana geldi. Yine Esenyurt'ta şiddetli rüzgar nedeniyle uçan çatının altında çocuğu ile kalan anne, çocuğunu kurtarıp kendini kurtaramadı. Hayatını kaybetti. İl genelinde kazaların arttığı haberleri gelirken vatandaşlar endişeli bir şekilde şiddetli fırtınanın azalmasını bekliyor. İşte İstanbul'da lodos etkileri haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan lodos, hayatı olumsuz etkiliyor. İstanbul'da lodosun hızı 130 kilometreye çıktı. Kentte bir çok yerde çatı uçtu. Beylikdüzü'nde 130, Adalar'da 100, Boğaz çevresinde ise 80 km/saate kadar ulaştı. Yaşanan çatı uçmalarında şu ana kadar 2 kişinin hayatını kaybettiği, 9 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Bir Anne Hayatını Kaybetti

Bir Anne Hayatını Kaybetti

Şiddetli yağış sırasında çatı, çocuğuyla yürüyen Elif Şanver'in üzerine düştü. Çocuğunu kurtaran kadın, çatının altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, enkaz altında kalan kadını çıkarıp sağlık ekiplerine teslim etti. Yapılan ilk müdahalenin ardından Şanver, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Anne Şanver kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Lodos Uçuşları Olumsuz Etkiledi

Lodos Uçuşları Olumsuz Etkiledi

Çatalca Serbest Bölge'de kapı girişindeki saat kulesi lodosun etkisiyle devrildi. Devrilen saat kulesi parçalandı. Avcılar'da Ambarlı Limanı'nda şiddetli lodos nedeniyle sürüklenen yük gemisi iskeleye çarptı. İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş için alçalan uçaklar şiddetli lodos nedeniyle iniş yapamayarak pisti pas geçmek zorunda kaldı. Bazı uçaklar ise havada tur atmaya başladı.

Deniz Seferleri İptal Oldu

Deniz Seferleri İptal Oldu

Meteoroloji'nin uyarıların ardından lodos Türkiye'nin birçok yerinde etkisini göstermeye başladı. Şiddetli rüzgar nedeniyle çatılar uçtu, deniz seferleri iptal oldu.

Çatalca'da 2 Tır ve Kamyonet Devrildi

Çatalca'da 2 Tır ve Kamyonet Devrildi

Şiddetli lodos nedeniyle Avcılar Ambarlı Limanı'ndaki konteynerler park halindeki bir TIR'ın üstüne devrildi. Lodos nedeniyle istif halinde bulunan konteynerlerin devrilmesi üzerine TIR'ın kupa bölümü tamamen kullanılamaz hale geldi. Kazada ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın