Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Kokteyl Tadılası 10 Mekan

İstanbul'da Kokteyl Tadılası 10 Mekan

Osman Fethi Baycan
30.11.2014 - 05:07 Son Güncelleme: 01.12.2014 - 23:09

İşletmeler birbirleriyle yarışa dursun İstanbul'da iş çıkışı yurt dışında olduğu gibi iş sonrası oturup bir iki yudum kokteyl içerek kritik yapmak gündemden bahsetmek ilerde bir gün mümkün olur mu bilinmez ama meraklısına İstanbul'da bar taburesinde oturup tadılası ve o işletmelerle bütünleşmiş 10 kokteyli sıraladım. (Rastgele bir sıra ile düzenlenmiştir.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

FLAMİNGO İSTANBUL

FLAMİNGO İSTANBUL

Taksim'de Ceylan Otel'in hemen altında bulunan Flamingo İstanbul yemek menüsü kadar kokteylleriyle de adından söz ettiren bir işletme Flamingo İstanbul'un 'East of Eden' isimli kokteylinin tadına bakmalısınız.

LUCCA

LUCCA

Bu sene 10. senesini kutlayan Lucca. Bebek'te kendine has konumu ve tarzıyla adından sıkça söz ettiren ve kokteyl kültürünün lider işletmelerinden olan Lucca'nın 'Satsuma' isimli kokteylinin tadına bakmalısınız.

VOGUE RESTAURANT

VOGUE RESTAURANT

Akaretler'deki Bjk Plaza'nın en üst katında bulunan Vogue Restaurant İstanbul'un en güzel panoramik manzaralarından birine sahip olmanın yanı sıra çok güzel kokteyllere de sahip bu muhteşem boğaz manzarasına karşı Vogue Restaurant'ın 'Crazy Parsley' isimli kokteylin tadına bakmalısınız.

KAFEPİ ASMALIMESCİT

KAFEPİ ASMALIMESCİT

Türkiye'deki bir çok ilde üniversite öğrencilerinin uğrak noktası olan Kafepi'nin tüm şubelerinde bulabileceğiniz ve karar vermekte zorlanacağınız menüsünün içinde öyle bir kokteyl var ki  tadını çok seveceksiniz. Bu kokteyl dizaynı ve konumu sebebiyle çok sevdiğim Kafepi Asmalımescit'te ayrı bir keyif sunuyor. Kafepi Asmalımescit'te 'Mr. Q' isimli kokteylin tadına bakmalısınız.

ALEX'İN YERİ (THE ALCHEMİST)

ALEX'İN YERİ (THE ALCHEMİST)

Alex'in Asmalımescit'in son yılların trendi Gönül Sokak'taki (Bence Alex'in Yeri ile trend olan) küçük hatta küçücük bir barda müthiş tadlar yaratan Alex'in Yeri'nde 'Sadrazam' isimli kokteylin tadına bakmalısınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

FENIX

FENIX

İstanbul'un en önemli semtlerinden olan Etiler'de bulunan Fenix'te 'Gingerella' isimli kokteylin tadına bakmalısınız.

CANTINERY

CANTINERY

Zorlu Center'in içerisinde bulunan Cantinery hem iş yemekleri yiyebileceğiniz hemde arkadaşınızla gelip bir şeyler atıştırabileceğiniz bir işletme olmakla yetinmeyip güzel kokteyller de sunuyor. Cantinery'de 'Victoria's Secret' isimli kokteylin tadına bakmalısınız.

POP COCKTAIL BAR

POP COCKTAIL BAR

Geçtiğimiz kış Taksim Pera'daki Pop'un bu seneki açılışının hemen öncesinde Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesinde yeni açılan Pop Cocktail Bar tarzı ve kokteylleriyle adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor. Pop Cocktail Bar'a gittiğiniz'de 'Pop Fiction' isimli kokteylin tadına bakmalısınız.

JOKER NO:19

JOKER NO:19

Beşiktaş'ta en çok bilinen yerlerden biri olan Beşiktaş-Taksim dolmuş durağının birazcık ilerisinde bulunan Joker No:19 geçtiğimiz haftalarda kapılarını açtı kocaman barıyla size 'Orada neler oluyor?' diye düşündürüyor. Çekinmeyin oturun ve 'Ginger' isimli kokteylin tadına bakmalısınız.

FLORİPA

FLORİPA

Rumeli Hisarı'nda nefis manzarası ve konseptiyle birlikte size güzel lezzetler sunan Floripa'da 'Honey Finger' isimli kokteylin tadına bakmalısınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
2
2
1
1
1
0