Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Kar Yağışı Kuvvetlenerek Sürecek

İstanbul'da Kar Yağışı Kuvvetlenerek Sürecek

ATKN
17.02.2015 - 12:25
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kentte sabah başlayıp aralıklarla süren kar yağışının, yarın da kuvvetlenerek devam etmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, bugün aralıklarla, yarın da şiddetini artırarak sürecek yağış, perşembe günü öğle saatlerinde bir süre duracak.

Aynı günün gece saatlerinde tekrar başlayacak kar yağışı, cuma günü sabah saatlerinde bölgeyi terk edecek. Kentte, ilçelere göre değişiklik göstermekle beraber, 10-25 santimetre arasında kar kalınlığı oluşması bekleniyor.

Bugün en yüksek 2 derece olması beklenen sıcaklık ise geceden itibaren sıfırın altında seyredecek. Aralıklarla kuvvetlenecek rüzgar nedeniyle kar yağışının da zaman zaman tipi olarak görüleceği tahmin ediliyor.

Bu arada, Avrupa ve Anadolu yakasındaki bazı ilçelerde zaman zaman tipi şeklinde görülen kar nedeniyle, Şehir Hatları seferleri, bir süre yapılamadı.

Yetkililer buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması yönünde uyarılarda bulundu.

AKOM hazır

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kar yağışı ve fırtına uyarıları üzerine AKOM, karla mücadele için hazırlıklarını tamamladı.

İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, itfaiye, zabıta, park ve bahçeler ile atık yönetim ekipleri, 4 bin 815 personel ve bin 28 araçla karla mücadele ve yolların açık tutulması için hazır bekletiliyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan 'Köy Timleri' de muhtarların kontrolünde, köylerde kar küreme çalışmaları yapıyor.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0