Görüş Bildir
Haberler
İş Birlikleri Fiyatları Dalgalandırmaya Devam Ediyor! Google'ın Anlaşma Yaptığı Eos Coin'in Fiyatı Yükseldi

etiket İş Birlikleri Fiyatları Dalgalandırmaya Devam Ediyor! Google'ın Anlaşma Yaptığı Eos Coin'in Fiyatı Yükseldi

Ali Aydemir
19.09.2021 - 10:30

Dünyanın en güçlü arama motoru olan Google, bulut hizmetleri aracılığıyla blok üreticisi olma niyetiyle EOS blok zinciri topluluğuna katıldı. İşte detaylar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

EOS nedir?

EOSIO blok zinciri protokolünün geliştiricisi Block.one, geçtiğimiz günlerde küresel bir hiper ölçekli bulut ve altyapı sağlayıcısı olan Google Cloud ile ortaklık yaptığını bildirdi. EOS ağı, EOSIO blok zinciri protokolü üzerine kuruludur ve 'Block.one' tarafından oluşturulmuştur. Blok üreticileri, EOS ağının temel bir bileşenidir, bu nedenle Google Cloud kalibresinde bir blok üreticisi adayını çekmek ağ için bir dönüm noktasıdır.

Google avukatından erişilebilirlik vurgusu geldi.

Google avukatından erişilebilirlik vurgusu geldi.

Teknolojik inovasyonda dünya liderlerinden biri olan Google Cloud'un planlı katılımı, iş dünyasının, hükümetin ve toplumun geleceği için blok zincirin öneminin altını çiziyor. Google Cloud Geliştirici Avukatı Allen Day, 'Bir blok üreticisi adayı olma sürecini başlatıyoruz.' dedi. “Kurumlar dağıtılmış defter teknolojisini altyapılarına dahil etmeye başladıkça, halka açık blok zincirleri hakkındaki bilgilerin güvenli bir şekilde saklanmasını, güvenilir bir şekilde erişilebilir olmasını ve anlamlı yollarla erişilebilir olmasını sağlamaya kararlıyız.”

Altyapı değişiklikleriyle daha kaliteli bir hizmet planlanıyor.

Google Cloud, istikrar, güvenilirlik, güvenlik ve kapsamlı küresel ağ kapsama mimarisi sağlayan sınıfının en iyisi altyapısından yararlanacak ve EOS gibi herkese açık blok zinciri ağları için iyi bir seçim olacaktır. Block.one CTO'su Dan Larimer, 'Google Cloud, yüksek düzeyde sağlanan, düşük gecikmeli altyapısını Block.one'a sağlamaya devam edecek' dedi.

Anlaşmaya varıldı, fiyatlar yükseldi.

Google, EOS blok üreticisi olmayı hedefleyen ilk Silikon Vadisi devi. Bu yeni ortaklık sayesinde Google Cloud, açık kaynak geliştiriciler topluluğunun EOS ile etkileşim kurması ve uygulamalar oluşturması için yeni yollar sağlamak üzere Block.one ile birlikte çalışacak. Duyuru sonrası altcoin EOS fiyatı da kademeli olarak yaklaşık %15 yükseldi. İçeriğin oluşturulduğu esnadaki fiyatı OKex verilerine göre 5,28 dolar.

Çin'in adımları için de önem arz ediyor.

Çin'in adımları için de önem arz ediyor.

Block.one'un CTO'su Dan Larimer, karşılamayı genişletti: “Güvenli oracle'lar, zincirler arası işlem raporlaması, anahtar yönetimi ve yüksek bütünlüklü tam düğüm doğrulaması aracılığıyla Google Cloud'un gizli bilgi işlem altyapısı, Blockchain teknolojisinin güvenliğini, ölçeklenebilirliğini ve merkeziyetsizliğini artırın.”

Çin, Blockchain Hizmetleri Ağı (BSN) aracılığıyla küresel olarak kendi bulut bilişim ayak izini genişletmek için adımlar atmaya devam ettiği için bu gelişme özellikle önemlidir .

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın