Görüş Bildir
Haberler
Irina Shayk'ten Türkçe Mesaj

Irina Shayk'ten Türkçe Mesaj

adem kara
28.05.2014 - 13:27

6 Haziran'da Antalya'da podyuma çıkacak olan ünlü top model Irina Shayk, Facebook ve Twitter hesabından Türkçe mesaj yayınladı.

Geçtiğimiz dönemlerde Adriana Lima, Isabeli Fontana, Erin Heatherton ve Miranda Kerr gibi isimleri ülkemizde podyuma çıkartan Dosso Dossi Fashion Show, bu kez dünyanın en gözde top modeli seçilen ve Real Madrid’in yıldız futbolcusu Ronaldo’nun sevgilisi Irina Shayk’ı ağırlayacak.

Dünyanın en pahalı futbolcularından biri olan Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Irina Shayk, 6 Haziran'da Antalya Expo Center'da gerçekleşecek defilede baş manken olarak podyuma çıkacak. Defilede 4 ayrı elbise tanıcak olan Shayk, attığı Türkçe mesaj ile tüm dünyaya “Merhaba’’ dedi.

Facebook’ta 4 milyon 200 bin, Twitter’da ise yaklaşık 443 bin takipçisi bulunan Shayk yayınladığı mesajında, ‘’Merhaba Türkiye , merhaba Dosso Dossi Fashion Show. 6 Haziran’da Antalya’da buluşmak üzere. Love xxx’’ dedi. Bu yıl 18'incisi düzenlenen Türkiye'nin en büyük moda organizasyonu olan Dosso Dossi Fashion Show, 5-11 Haziran tarihleri arasında yine adından uzun süre bahsettirecek.

Cumhuriyet

Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/foto/fot...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0