Görüş Bildir
Haberler
iPhone 6L Söylentisi Ortaya Çıktı

iPhone 6L Söylentisi Ortaya Çıktı

Onedio Medya
18.08.2014 - 19:34 Son Güncelleme: 18.08.2014 - 20:35

İphone 6L Söylentisi Ortaya Çıktı

Bir sonraki iPhone modeli için tüm söylentilerin ortak noktası, daha büyük bir ekran beklentisi. Son günlerde Çin kaynaklı bazı teknoloji sitelerinde büyük ekranın, cihazın ismini de etkileyeceği yönünde haberler yapılmakta.

4,7 inç olacağı düşünülen cihaz için yeni iddialar gündemde. 5,5 inç boyutlarında yeni phablet iPhone’a ait olduğu söylenen birçok resim yayınlanmakta. Her yeni Apple ürünü öncesinde olduğu gibi isim söylentileri de ortaya çıkmaya başladı. Cihazın büyüklüğüne vurgu yapan “large” ifadesini öne çıkarmak için düşünülen isim: iPhone 6L .

iPhone 6L söylentisinin nasıl ortaya atıldığı belirsiz ancak yeni iPhone’a ait olduğu iddia edilen birçok görsel farklı kaynaklarca paylaşılıyor. Görünen o ki yeni nesil iPhone , büyük ekranlı telefon trendine kayıtsız kalmayacak.

Olası büyük ekranlı iPhone yeniliği akıllara birkaç soruyu getirmekte. Yeni nesil iPhone’un küçük modeli olacak mı? Olacaksa ismi ne olacak? iPhone daha önceki modelleri için “C” ve “S” harflerini kullanmıştı. Ancak “C” modelinde amaç, cihazda daha ucuz bileşenler kullanmaktı. Yeni model için “ucuz” etiketi pek mantıklı görünmüyor. “S” modeli de daha çok ara jenerasyon olarak lanse edilmişti. Büyük ekranlı iPhone’a karşı bu ismin kullanılması mümkün görünmüyor. iPhone iki farklı modelle karşımıza çıkarsa yeni bir isim duyabiliriz.

Kaynak: http://www.tamindir.com/iphone-6l-soy...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0