Görüş Bildir
Haberler
iPhone 6 çıkış ve tanıtım tarihi belli oldu

iPhone 6 çıkış ve tanıtım tarihi belli oldu

onur
03.09.2014 - 14:35 Son Güncelleme: 03.09.2014 - 14:57

İphone 6 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Yaklaşık 1 yıldır hakkında dedikodular hiç bitmeyen ve her geçen gün yeni bir özelliği ile gündeme gelen iPhone 6 modelinin tanıtım tarihi kesinleşti. Apple tarafından düzenlenecek olan etkinlik için davetiyeler gönderilmeye başladı.

Basın davetiyelerinin üzerinde 9.9.2014 tarihi büyük puntolarla yazılmış. Ancak basın davetiyesi üzerinde tanıtım hakkında hiçbir ipucu yer almıyor. Etkinliği Türkiye saati ile 20:00′da başlayacağını da belirtmekte fayda var.

Apple bundan önceki etkinliklerde davetiyelerin üzerine küçük ipuçları eklerdi ancak Apple, bu defa ser verip sır vermeyeceğini de sloganıyla belli etmiş. “Keşke daha fazlasını söyleyebilseydik.” cümlesini davetiyelere yerleştiren Cupertinolu şirketin iWatch ve yeni iPod modellerini de etkinlikte tanıtabileceği söyleniyor. Bakalım Apple nasıl sürprizlerle karşımıza çıkacak? Kaynak: RenkliWEB

iPhone 6 Tanıtım

iPhone 6 daha tanıtımı bile yapılmadan, iphone 6 için casus telefon dinleme programı ABD tarafından çoktan hazırlandı bile iphone 6 cep telefonu takip programı bir çok yeni özelliğide beraberinde getirdi, tamamen uzaktan yönetilebilen iphone 6 telefon dinleme programı ile cep telefonunda yüklü olan bir çok uygulamayı da takip etmenize olanak sağlayacak.

Haberin devamı ve satın alma sayfası : http://www.trdedektiflik.com/dinleme/iphone-6-casus-telefon-dinleme-programi/

Kaynak: http://casustelefonn.wordpress.com/20...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın