Görüş Bildir
Haberler
iOS 9 ile Güncelleme İçin Yer Sorunu Ortadan Kalkacak

iOS 9 ile Güncelleme İçin Yer Sorunu Ortadan Kalkacak

Onedio Medya
24.06.2015 - 21:12
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple’ın en büyük eleştiri aldığı konulardan biri, geçtiğimiz sene iOS 8 güncellemesinde 5 GB’ı aşan boyut sebebiyle birçok kullanıcının mobil cihazlarındaki içeriği silmek zorunda kalmasıydı. iOS 9 ile bunu ortadan kaldırmak için düşük boyutlu bir güncelleme çıkaracağının sözünü veren Apple, bununla da yetinmeyecek gibi görünüyor.

Önceki gün itibariyle çıkan iOS 9 beta 2’yi indiren bazı kullanıcılar, yeni işletim sistemini yükleyecekleri sırada telefonlarında yeteri kadar yer olmadığını görüp, geçici olarak uygulamaları silebilecekleri bir yere yönlendirilmiş. İlk olarak 9to5Mac’in duyurduğu bu seçenek, iOS 9 beta 2’yi yüklemeden önce telefonunda yer olmayan kullanıcıların karşısına çıkıyor. Onay verdikten sonra yeterli miktarda yeri açana kadar uygulama silmeyi sağlayan özellik, iOS kurulumu bittikten sonra da uygulamaları yeniden yüklüyor. İlk beta sürümde böyle bir seçenek ile karşılaşılmamışken, beta 2 ile gelen bu özellik iOS 9’da kalıcı olacak gibi görünüyor.

Özellikle 16 GB iPhone kullanıcılarını her seferinde geren iOS güncellemesinin bu sefer öncekilere oranla daha sorunsuz geçeceğini ve zaten hızlı bir adaptasyon gören Apple’ın ilk aylardan kendi rekorunu kıracağını söyleyebiliriz.

PCWorld

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0