Görüş Bildir
Haberler
İnternette Sıkça Gördüğümüz ve Her Yerde Karşımıza Çıkan Ünlü Meme'lerin Günümüzdeki Halleri

etiket İnternette Sıkça Gördüğümüz ve Her Yerde Karşımıza Çıkan Ünlü Meme'lerin Günümüzdeki Halleri

Almila
14.01.2021 - 17:16

Bu meme'leri kullanmayan yoktur...

Kaynak: https://izismile.com/2021/01/08/heroe...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Success Kid (Başarılı Çocuk)

1. Success Kid (Başarılı Çocuk)

Bu meme, Laney Griner'ın 2007'de oğlunun kum yemeye çalıştığı fotoğrafı Flicker'da paylaşmasından sonra ortaya çıktı. Fotoğraf ilk olarak çocuğun başka bir çocuğun kum kalesini yok ettiğini öne süren 'Kumdan Kalelerden Nefret Ediyorum' başlıklı bir meme olarak ünlendi. Görünüşe göre Laney Griner, oğlunun bir kabadayı gibi görünmesine neden olduğunu hissettiği için bu meme'in anlamından hoşlanmamıştı, aslında oğlu kumdan kaleleri seviyordu. Daha sonra 'Başarılı Çocuk' meme'i yaratıldı ve annesi de onayladı. O zamandan beri, fotoğraf çeşitli reklamlarda gösterildi, tişörtlere basıldı, Xbox ekran koruyucusu oldu ve daha pek çok şeyde yer aldı.

2. Doge

2. Doge

Meme 2013 yılında sahibinin Kabosu'nun koltukta otururken çektiği fotoğrafı kişisel bloguna yüklemesinden sonra ortaya çıkmış. Kabosu şu an 15 yaşında ve Instagram hesabı bulunuyor.

3. Grumpy Cat

3. Grumpy Cat

Asıl adı Tardar Sauce olan Grumpy Cat, ilk olarak 2012 yılının Eylül ayı sonlarında Reddit'te birkaç fotoğrafının yayınlanmasıyla ünlendi. Grumpy Cat'in resmi Instagram hesabının 2,5 milyondan fazla takipçisi var. Ne yazık ki kedi Mayıs 2019'da 7 yaşındayken vefat etti.

4. Disaster Girl (Facia Kız)

4. Disaster Girl (Facia Kız)

İkonik fotoğraf, 2004 yılında Zoe'nin babası Dave Roth'un Kuzey Carolina, Mebane'deki evlerinden iki blok ötede yangını kontrol eden itfaiyecileri gözlemlerken ortaya çıktı. Kasım 2007'de Dave bir fotoğraf dergisi tarafından düzenlenen bir yarışmaya girdi ve kazandı. Ardından fotoğraf dergide yayınlandı. O zamandan beri, Zoe'nin fotoğrafı interneti kasıp kavuruyor.

5. Chloe

5. Chloe

Chloe, 2013 yılında YouTuber KAftC'nin 'Lily'nin Disneyland Sürprizi ... YİNE' isimli, Lily ve Chloe'yi yakaladığı ve Disneyland'e giderken sürpriz bir gezi haberine tepki verdiği bir video yayınladıktan sonra internette viral oldu. Lily sevinç gözyaşlarına boğulurken Chloe, sanki neler olduğundan tam olarak emin değilmiş gibi yüzünde rahatsız bir ifadeyle doğruca kameraya bakarken yakalanır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Harold Hiding The Pain (Acısını saklayan Harold)

6. Harold Hiding The Pain (Acısını saklayan Harold)

Bu meme'de, stok fotoğraflar için modellik yapan András Arató yer alıyor. Arató'nun sanki bir acıyı saklıyormuş gibi görünen yüz ifadesi Eylül 2011'de viral oldu. Kendisi 2018 yılının Eylül ayında bir Ted konuşmasına katıldı ve bir meme kahramanı olarak hayatını anlattı.

7. Blinking White Guy (Göz Kırpan Beyaz Adam)

7. Blinking White Guy (Göz Kırpan Beyaz Adam)

Bu ikonik meme'de rol alan adamın adı Drew Scanlon. GIF, Drew Scanlon'un Giant Bomb adlı popüler oyun sitesinde video yapımcısı olduğu 2013 yılında çekilmiş bir canlı yayından geliyor.

8. Trying To Hold A Fart Next To A Cute Girl In Class (Sınıfta sevimli bir kızın yanında gaz çıkarmamaya çalışıyor)

8. Trying To Hold A Fart Next To A Cute Girl In Class (Sınıfta sevimli bir kızın yanında gaz çıkarmamaya çalışıyor)

Meme, 2014 yılında Reddit kullanıcısı aaduk_ala'nın /r/ funny subreddit'ine 'Sınıftaki sevimli bir kızın yanında gaz çıkarmamaya çalışıyorum' başlıklı bir fotoğraf göndermesiyle doğdu. Mike McGee, Unilad'a, 'Fotoğrafı çeken kişi Teksas'a ilk taşındığımdan beri iyi bir arkadaşım, istediğim zaman istediğim yüz ifadesini yapabileceğimi biliyordu,' dedi. 'Bu yüzden komik bir Twitter gönderisi paylaşmak istedi ve yüzümü öyle yapmamı söyledi. Bunu paylaştı ve iki veya üç ay sonra viral oldu!'

9. Bad Luck Brian (Kötü Şans Brian)

9. Bad Luck Brian (Kötü Şans Brian)

Ian Davies, Ocak 2012'de arkadaşı Kyle Craven'ın bir yıllık fotoğrafını Reddit'e yükledikten sonra bu fotoğraf bir meme'e dönüştü. Görünüşe göre Kyle, fotoğrafı çekmeden önce yüzünü bir süveter ile ovuşturarak kırmızıya çevirdi ve çok iğrenç bir şekilde gülümsedi. Bu meme genellikle şanssız, utanç verici ve trajik olayları anlatmak için kullanılır.

10. Confused Nick Young (Kafası karışmış Nick Young)

10. Confused Nick Young (Kafası karışmış Nick Young)

NBA basketbol oyuncusu Nick Young'ın yer aldığı bu meme, YouTube web dizisi 'Thru The Lens' in 2014 bölümünden bir ekran görüntüsü. Annesinin, Nick'in genç yaşlarında 'palyaço' olduğunu iddia ettiği sırada şaşkın bir yüz ifadesi yaptığı bir kısım bulunuyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
334
141
44
44
26
20
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın