Görüş Bildir
Haberler
Instagram'dan Kullanıcıları Sevindiren Güncelleme Daha: Story'e Hangi Özellik Geliyor? Instagram Yeni Özellik!

Instagram'dan Kullanıcıları Sevindiren Güncelleme Daha: Story'e Hangi Özellik Geliyor? Instagram Yeni Özellik!

GNS
16.12.2021 - 21:20

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından Instagram yeni bir güncellemeyi daha kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Son olarak 'çok kullandın, ara ver' özelliğini getiren uygulamada kullanıcıların en çok paylaşım yaptığı 'Story' özelliğinin 15 saniyelik video kısıtlaması kalkıyor. Peki Instagram'da kaç saniye video yüklenebilecek? Instagram yeni güncellemede ne değişecek? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

En çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Instagram her geçen gün kullanıcılarına yeni bir özellikle geliyor. Görselliğin ön planda olduğu uygulamada kullanıcıların en çok paylaşım yaptığı 24 saatlik hikayeler kısmında yeniliğe giden Instagram sevindiren haberi duyurdu. 15 saniye kısıtlı video paylaşımının uzadığını belirtti. İşte detaylar...

Instagram Story Güncellemesi

Instagram Story Güncellemesi

Instagram'da hikayelere video yüklemek pek çok Instagram kullanıcısının tercih ettiği bir yöntem. Instagram, hikayeleri daha da geliştirmek için ise yoğun bir şekilde çalışıyor. Çünkü Meta çatısı altındaki platformun artık TikTok ve Snapchat gibi çok ciddi rakipleri bulunuyor.

Story Süresi Uzuyor

Story Süresi Uzuyor

Instagram rekabette bir adım önde olmak için ise yeni özellikler sunuyor. Test edildiği fark edilen son özellik, bu çabanın son bir örneği gibi görünüyor. Bu özellik, Instagram hikayelerindeki süre sınırını uzatıyor.

Instagram Story Kaç Saniye Oluyor?

Instagram Story Kaç Saniye Oluyor?

Şu anda Instagram, 15 saniyeden uzun bir video yüklediğinizde, söz konusu videoyu otomatik olarak birden fazla farklı hikayeye bölüyor. İlk kez Türkiye'deki bir Instagram kullanıcısının fark ettiğine göre ise hikayelerdeki 15 saniyelik süre sınırı 60 saniyeye çıkıyor. Böylece 60 saniyelik bir videoyu bölünmeden Instagram hikayenize ekleyebilecek, şimdikinden daha uzun hikayeler paylaşabileceksiniz.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın