Görüş Bildir
Haberler
Instagram'dan Yeni Güncelleme: Çok Kullandın, Ara Ver!

Instagram'dan Yeni Güncelleme: Çok Kullandın, Ara Ver!

GNS
07.12.2021 - 22:35

En çok kullanılan sosyal medya uygulaması Instagram yeni güncellemesiyle geliyor. Sosyal medya kullanıcılarının bağımlı hale gelecek kadar internette çok vakit geçirdikleri yadsınamaz bir gerçek. İnternet ve sosyal medya kullanımı hakkında global analizler yapıp bunu yayınlayan We Are Social raporu da Instagram bağımlılığının gün geçtikçe arttığını ortaya koyuyor. Uygulama yeni güncellemesinde buna dur diyor. İşte Instagram'ın 'Ara ver!' uyarısı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram kullanıcılarına 'dur' diyor. Platformda belli bir süre geçirmelerinden sonra bağımlılığı azaltmak adına 'ara vermeleri' için bir güncelleme geliştiren Instagram, dijital hastalık haline gelmeyi engellemek adına bir adım atıyor.

Instagram'da "Ara Ver" Güncellemesi

Instagram'da "Ara Ver" Güncellemesi

Meta çatı şirketi altındaki Instagram, kullanıcıların uygulamada fazla vakit geçirmesinin önüne geçmek için öneride bulunmaya hazırlanıyor.

Yeni güncellemeyle, kullanıcılar belirledikleri bir sürenin üzerine çıktıklarında önlerine düşecek bildirimle “biraz ara vermeleri” konusunda uyarılacak

Instagram Olumsuz Etkiliyor

Instagram Olumsuz Etkiliyor

Instagram yönetimi Adam Mosseri’nin bu hafta sosyal medyada çocukların güvenliği üzerine ABD Senatosu’nde düzenlenecek alt komite toplantısına katılması bekleniyor. Platform, Facebook’un eski çalışanı Frances Haugen’in sızdırdığı belgelerden sonra, uygulamanın çocukların ruh sağlığına olumsuz etkilerine ilişkin bir raporu görmezden gelmekle suçlanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın