Görüş Bildir
Haberler
Instagram Alışkanlıklarına Göre Sen Aslında Kimsin?

etiket Instagram Alışkanlıklarına Göre Sen Aslında Kimsin?

Bize Instagram alışkanlıklarını anlat, senin aslında nasıl biri olduğunu söyleyelim! Eğer sen de merak ediyorsan;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, Instagram hesabında her gün fotoğraf paylaşır mısın?

4. Peki gün içerisinde ne sıklıkla Instagram'a girersin?

5. Sence iyi bir stalker misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Instagram'da sevgilinle olan fotoğraflarını paylaşır mısın?

7. Yediğin, içtiğin, eğlenip gezdiğin yerlerin fotoğraflarını Instagram'da story olarak paylaşır mısın?

8. Instagram'da takipçi sayın kaç acaba?

9. Peki Instagram hesabın herkese açık mı gizli mi?

9. Peki Instagram hesabın herkese açık mı gizli mi?

10. Ve son olarak, Instagram'dan biriyle tanışıp hiç sevgili olduğun oldu mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen dışı ayrı içi apayrı olan bir insansın!

Etrafındaki insanlar senin güler yüzüne, pozitifliğine o enerjine hayran kalıyorlar. Sanki dışarıdan baktıklarında hiçbir şekilde derdinin olmadığını düşünüyorlar. Sürekli bir şeyler için çaba gösteren, çalışan ve disiplinli hareket eden bir insan gibi duruyorsun. Aslına bakarsan zaten öylesin. Bunları yaparken sosyal çevreni de oldukça geniş tutan bir insansın. Arkadaşlarınla aran iyi ve insanlar seninle vakit geçirmekten keyif alıyorlar. Ama içsel olarak yaşadığın birkaç problemlerin var. Aslında dışarıdan güler yüzlü bir insan olarak gözüksen de tek başına kalıp, düşündüğünde içinde isyan eden bir çocukla karşılaşıyorsun. Bu bazen kendine bazen de insanlara karşı oluyor. Ama genel olarak, kendi kendine verdiğin bir savaş söz konusu diyebiliriz. Gece kafanı yastığa koyduğun zaman, geçmişe dair sürekli bir düşünce içerisine giriyorsun. Yaptığın hataları veya yapmaman gereken şeyleri neden yaptığına dair kendini sorguluyorsun. Hatta bazen kendin için kararlar alıyorsun. Bunları birkaç gün gerçekleştirdikten sonra tekrar eskiye geri döndüğünü fark ediyorsun. Bunun sebebi aslında geçmişin izlerini hala üzerinde taşıyor olmandan kaynaklanıyor. Şu andaki yaşamının tek sebebinin zamanında aldığın kararların sonucu olduğunu düşünüyorsun. Tabii bazen de geleceğe dair kaygılar yaşıyorsun. Ne yapmak istediğini bilemiyorsun. Sanki herkes bir şekilde kendini kurtaracak ama sen ortada kalacakmış gibi hissediyorsun. Aşka dair bazı yanlışlarının olduğunun farkına varıyorsun. Ama bunu karşı tarafa asla göstermiyorsun. Çünkü sen her zaman doğru olan tarafsın. Bunu herkes böyle bilmeli diye düşünüyorsun. Fakat gece olunca kendini suçlarken buluyorsun. Anlayacağın bu çekişmelerin seni biraz yıpratıyor.

İnsanların ne düşündüğüne çok önem veren bir insansın!

Diğer insanlar arasında mükemmel olmak senin için çok önemli. Senin başkaları tarafından beğenilme arzunun olduğu ve bu şekilde hareket ettiğini söylemeliyiz. Ama bunun yanında da kendini eleştirerek sürekli sorgulamaya çalışıyorsun. Yaptığın çoğu şeyi kendince doğru bulurken bazen de kendini büyük bir yanlışın içerisindeymişsin gibi hissediyorsun. Çünkü şu an içinde bulunduğun konum, durum veya her ne ise daha önce vermiş olduğun kararların sonucu olduğunu biliyorsun. O yüzden zaman zaman yanlışa düştüğünü düşünmen çok normal. Dışarıdan fazlasıyla ciddi ve disiplinli bir yapın gözükse de içten içe çok hassas bir kalbe sahipsin. Bunu çoğu zaman disipline etmekte zorlanıyorsun. Hatta bazen akışına bile bıraktığın oluyor. Aşk konusunda da baskın karakter olmayı istiyorsun. Bu durum zaman zaman senin için sıkıntı yaratabiliyor. Aslında farkındasın ama karakterinin belki de geliştirmen gereken yönü budur. O yüzden bunun üstesinden gelmeye çalışıp iyileştirmelisin. Çünkü bazen kendini tam olarak ifade edemiyor ve karşı tarafın yanlış anlamasına sebep olabiliyorsun. Aslında içinde iyi niyet olsa bile kötü olarak algılanabiliyor. Ama bunun üstesinden geleceksin.

Sürekli bir şeyler için çabalayan ve uğraşan bir insansın!

66.media.tumblr.com

Şu hayatta bir şeyler için çabalıyorsun, fakat bunlar sana sanki boşuna gibi geliyor. Çünkü bir şey hakkında başarıyı ne kadar yakalasan da mutlaka bir yerden pürüz çıkıyor. Bu da seni inanılmaz bir şekilde mutsuz yapıyor. Kendi kafanda hedeflediğin bir hayat var ve bunun için çok çaba gösteriyorsun. Bu gösterdiğin çabaların da sana hemen geri dönmesini istiyorsun. Fakat sen de her şeyin farkındasın ki, bazı şeylerin gerçekleşmesi için biraz emek gerekir. Sen daha yolun çok başındasın. Ama şunu sakın unutma, eğer gerçekten istiyorsan ve peşinden gidiyorsan o gerçekleşecektir. Bu er ya da geç senin karşına çıkacaktır. Sen yeter ki bunun için sabretmesini bilmelisin. Bazı şeyler emek vermeden gerçekleşmez. Tıpkı aşk gibi. Aşk sence nedir? Ya da sevgi nedir? Biz söyleyelim; Sevgi gerçekten emek vermektir. Öyle boş cümleler kurarak sevdiğini gösteremezsin. Karşındaki insana kendini değerli hissettireceksin. Ve bunun için çaba göstereceksin. Eminiz ki sen sevdiğin insanlar için tüm bunları yapıyorsun. Fakat karşındaki insan sana bu değeri gösteremiyor. Belki de hissettiremiyor. Ama unutma hayal ettiğin hayat, aşk seni mutlaka bulacaktır. Şu anda hayatından şikayetçi olmak yerine, anın tadını çıkarmaya bak. işte o zaman gerçek mutluluğu yakalayacaksın!

Kocaman bir yüreğe sahip olan insansın!

Sen içinde kocaman iyilik besleyen ve herkese bunu vermekten çekinmeyen bir insansın. Sevdiğin insanların mutlu olduğunu görmek seni her zaman mutlu ediyor. Ama tüm bu iyi niyetinin kurbanı oluyorsun gibi. Sanki etrafında seni çekemeyen çok fazla insan var. Aynı zamanda senin kötülüğünü istiyorlar. Belki de tüm bunların farkındasın ama görmemezlikten geliyorsun. Çünkü sevdiğin insanları kaybedecek olmak seni içten içe korkutuyor. Fakat gece kafanı yastığa koyduğun andan itibaren aklını karıştıran çok fazla şey oluyor. Bu insanları hayatımdan çıkarmalı mıyım? Benim için doğru olan kişiler kimler? Kiminle daha mutluyum? Bunları yanıtlamak seni korkutuyor. Çünkü yalnızlaşmak korkusu var içinde. Sen sevdikçe onlar kaçıyor gibi hissediyorsun. Ama sana şunu söylemeliyiz ki, etrafında seni gerçekten çok seven insanlar var. Tıpkı senin gibi. Bunlar az ama öz kişiler. Çok olmasındansa seni anlayan bir iki kişi olması her zaman daha iyi hissettirir. Çünkü çoğu insan kendi dertlerinden karşısındaki insanın ne hissettiğini ne düşündüğünü önemsemiyor bile. Evet, dinlemiş gibi yapıyor. Ama diyecek bir şey bulamıyor. Diyeceği zaman da saçmalıyor. Sen bunlardan artık çok sıkılmışsın. Seni etkileyen tüm negatif insanlardan uzaklaşmak istiyorsun. Bu hayatını güzelleştirmek için inanılmaz güzel bir adım. Sen busun! Doğru ile yanlışı ayırt edip cesur kararlar alabilen bir kişisin. Kendinle gurur duymalısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
490
131
79
50
21
20
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sürekli bir şeyler için çabalayan ve uğraşan bir insansın!

Pasif Kullanıcı

İnsanların ne düşündüğüne çok önem veren bir insansın! Diğer insanlar arasında mükemmel olmak senin için çok önemli. Senin başkaları tarafından beğenilme arz... Devamını Gör

Mida yuhen

Kullanmıyorum.