Görüş Bildir
Haberler
Instagram 2 Milyar Aktif Kullanıcıya Ulaştı

Instagram 2 Milyar Aktif Kullanıcıya Ulaştı

İlhan Güzel
15.12.2021 - 10:21

CNBC'ye haber veren anonim çalışanlara göre, Instagram'ın aylık 2 milyar aktif kullanıcıya ulaştığı bildirildi . Meta'nın sahibi olduğu şirket, son birkaç ayı çocuklara ve gençlere zarar verme potansiyeli nedeniyle inceleme altında geçirdiği için bu rakamları resmi olarak açıklamadı ve muhtemelen de açıklamayacak .

Kaynak: https://www.theverge.com/2021/12/14/2...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kullanıcı sayısını en son 2018'de açıklamıştı.

Kullanıcı sayısını en son 2018'de açıklamıştı.

Instagram, kullanıcı tabanının boyutunu en son 2018 yılında, platformun 1 milyar kullanıcıya sahip olduğunu açıkladığı zaman açıklamıştı. Instagram'ın 2 milyara ulaşması üç yıl sürdü. CNBC'ye bilgi veren çalışanlar , numarayı iç konuşmalar sırasında öğrendiklerini söylüyorlar - bir çalışanın CNBC'ye , Facebook'un adını Meta olarak değiştirme kararından yaklaşık bir hafta önce Instagram'ın eşiği aştığını söylediği bildirildi .

Instagram, Eylül ayında 1 milyar kullanıcıyı geçen hızlı büyüyen kısa biçimli video uygulaması TikTok'un önünde durmaya çalışıyor - uygulama Musical.ly ile birleştikten ve yaygın olarak kullanılabilir hale geldikten sadece üç yıl sonra. Instagram hala platformu geride bırakıyor olsa da, şimdilik bunun ne kadar süreceği belli değil. Instagram, bir TikTok nakavtına benzeyen özellikler ardı ardına yayınlıyor ve yeni yayınlanan Reels Visual Reply , sadece en son örnek.

Bununla birlikte, Instagram şu anda kullanıcı tabanıyla övünecek durumda değil, çünkü kendi dahili araştırması, platformun genç kızlarda vücut imajı sorunlarını alevlendirebileceğini ve ayrıca gençlerin uyuşturucu bulmasını kolaylaştırmakla suçlandığını tespit etti. . Bu sorunları gidermek amacıyla platform, belirli bir süre boyunca kullanıcılardan uygulamayı kapatmalarını isteyen bir 'mola verme özelliği' yayınladı ve ayrıca yeni ebeveyn özelliğini tanıttığını duyurdu. kontroller .

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın