Görüş Bildir
Haberler
İnsanlara İçten İçe Hangi Küfrü Ediyorsun?

etiket İnsanlara İçten İçe Hangi Küfrü Ediyorsun?

Yung Boş Ada
08.08.2015 - 12:31

'Ben hiç küfür etmem aslaaa' laflarını bir kenara bırakıp hepimizin içimizden de olsa çok sinirlendiğinde küfür ettiğini kabul edelim. Peki sen içten içe hangi küfrü ediyorsun? Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak ne sıklıkla sinirlendiğini öğrenmek istiyoruz!

2. Peki küfür etme sıklığını sorsak sana?

3. Şu hayatta en çok kimlere küfrediyorsun?

4. Şansın olsa düşmanlarını nasıl öldürmek isterdin?

5. Peki topluluk içinde yapılan hangi hareket seni çok sinirlendiriyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En çok hoşuna giden karikatürü seç!

7. Şimdi de kendine bir şarkı seç hadi!

8. Son olarak küfür ederken ne kadar yaratıcı olabiliyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Bi S*ktir Ol Git!" çıktı!

"Bi S*ktir Ol Git!" çıktı!

Sen genel olarak hayatı pek takmayan bir insansın. Ne olursa olsun amaaan diyenlerdensin. Kendi halinde yaşamayı seviyor, kimsenin sana karışmasını, hayatına müdahale etmesini istemiyorsun. Lafı çok uzatmayı, dolandırmayı da sevmeyen bir insansın. Bu yüzden de seni çok sinirlendiren biri olduğunda içinden ona 'Bi S*ktir ol git artık yaa' diyorsun.

"G*t lalesi" çıktı!

"G*t lalesi" çıktı!

Sen bir kere kesinlikle çok yaratıcı bir insansın. Hayal gücün hepimizinkinden bir kaç basamak üstte. Ayrıca çok eğlenceli bir insansın; nasıl güzel vakit geçirileceğini, nasıl eğlencenin dibine vurulacağını kesinlikle çok iyi biliyorsun. İnsanları da çok seviyorsun aslında sen, kimseye kolay kolay kin tutmuyorsun. Ama işte o anlarda, çığırdan çıktığını hissettiğin zamanlarda içinden yaratıcılığına yakışır bir küfür olan 'G*t lalesi' demekten kendini alamıyorsun!

"Ağzına s*çayım" çıktı!

"Ağzına s*çayım" çıktı!

Sen aslında tam bir düz adam/kadınsın! Lafı dolandırmayı hiç sevmezsin, aklına gelen şeyi direk söylersin. Süslü laflarla ya da metaforlarla işin yoktur senin. Ayrıca son derece geleneksel biri olduğunu da söylememiz lazım; aile bağlarına, atalarına yürekten bağlısın. Bu zamanda kültürüne hala bu şekilde bağlı olman çok güzel bir şey açıkçası. Son olarak senin az biraz küfürbaz olduğunu da söylememiz lazım; küfür etmeyi seviyorsun, bunun doğallık ve samimiyet olduğunu düşünüyorsun. İşte bu yüzden sen sinirlendiğin zaman içinden, aslında dışından olma ihtimali de çok yüksek, 'Ağzına s*çayım senin! Ağzına s*çayım!' diyorsun.

"Gerizekalı" çıktı!

"Gerizekalı" çıktı!

Sen aslında çok kibar bir insansın, senin bu testte ne işin var allasen? Küfürle hiç işin olmaz ki senin, hatta küfür bu hayatta en hoşlanmadığın şey bile olabilir senin. Çünkü son derece kaba bir şey küfür ve sen kaba şeylerden olabildiğince uzak bir insansın. Konuşmaların, davranışların oldukça nazik ve açıkçası bu seni son derece karizmatik yapıyor. Öz güveninin de çok yüksek olduğunu söylememiz lazım. Bu yüzden de sen sinirlendiğin zaman içinden senin en üst düzey küfrün olan 'Gerizekalı'yı söylüyorsun.

"AMK" çıktı!

"AMK" çıktı!

Açık sözlülük neymiş, gelelim de senden öğrenelim. Arkadan konuşmaya ne gerek var, direk söyleyelim ne düşünüyorsak.

Mert insan bu devirde zor bulunur diyorlar, biz seni bulduk ya işte. Hiç de zor olmadı açıkçası.

Korku mu? Sende korkunun k'si bile yok! Son derece cesursun, hiçbir şeyden korkmaz, kaçmak, kolay kolay asla pes etmezsin!

Şimdi anlam veremedin mi yazdıklarımıza, baş harflerine baksana ;) İşte sen çok sinirlendiğin zaman içinden bu küfürü ediyorsun, yani sinirlendiğin kişiye son derece açık, mert ve korkusuzca 'AMK' diyorsun!

"Şerefsiz" çıktı!

"Şerefsiz" çıktı!

Sen ailene ve sevdiklerine kutsal bir bağ ile bağlısın. Birinin hayatı tehlikede olsun gözünü kırpmadan gider kendini öne atarsın, hepsi için canını vermeye hazırsın. Çevrendekiler senin gibi sahiplenici ve korumacı birine sahip oldukları için çok şanslılar! Ayrıca namus, şeref senin için çok önemlidir. Çünkü sen tam bir delikanlısın, ağır abi/ablasın, harbi adam/kadınsın yani! Bu yüzden de sen damarına basıldığı zaman, çok sinirlendiğinde içinde ağız dolusu bir şekilde 'ŞERRREFSİZ' diyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
493
331
98
78
46
44
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mustafa Yücel

6.maddedeki karikatürleri okumak için telefonla ya da bilgisyarla yüz göz olanlar :D

Bekir Kahraman

karikatürleri okuyabilsydim test tammıd da

Tbashnylmz

karikatürleri okuyamadım ya o yüzden çok küfür ettim hakkını helal et editör kardeş

Song Yi Chun

bir tek geldi yine tipini sevdiğimi okudum :D baktım tipini seviyor işaretliyim dedim :P :P :P