Görüş Bildir
Haberler
İngiltere Başbakanı Johnson'ın NATO Zirvesi'ndeki Görüntüleri Gündem Oldu

İngiltere Başbakanı Johnson'ın NATO Zirvesi'ndeki Görüntüleri Gündem Oldu

Bugün toplanan NATO Liderler Zirvesi'ne İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın tavırları damga vurdu. Ceketini iliklemeyen, elleri de cebinde gezen Johnson mizah konusu oldu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

NATO Liderler Zirvesi, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin ardından ilk kez toplandı. Sabah saatlerinde kritik toplantılar öncesinde Brüksel’deki NATO Liderler Zirvesi’ne gelen liderler ayaküstü sohbet etti.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’in açılış konuşması ve liderlerin toplanarak aile fotoğrafı çektirmesi ise uluslararası kamuoyunun gündemine oturdu.

Johnson tavırlarıyla dikkat çekti

Johnson tavırlarıyla dikkat çekti

Aralarında ABD Başkanı Joe Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson ve Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis gibi isimlerin yer aldığı çekim alanında ise liderler arasından tek bir isim gündem oldu.

Aile fotoğrafı çekimi öncesinde ve sırasında Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson’ın tavırları ve kılık kıyafeti sosyal medyada gündem oldu… Johnson’ın eli arkada platformda dolanması, elini bazı karelerde ceketinin cebine sokması ve ceketini kesinlikle iliklememesi dikkat çekti.

Aile fotoğrafı sırasında en ön sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağında ve Biden’ın da solunda poz veren Johnson’a eleştiriler geldi.

İşte Johnson'ın diğer liderler arasında dikkat çeken o tavırları 🎥

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

Johnson İngiliz basınının da gündemindeydi 🎥

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
23
17
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali uzak

yalnız kalmış dağınık saçlı kekim

Son kale

Bu adam her daim yataktan yeni kalkmış gibi değil mi ya? Komik adam.

.

haha evet ki:)

HappyLama

Yaaa bence çok tatlı... bizim mahalledeki dayılar gibi saç baş dağılmış eli arkada😂😂