Görüş Bildir
Haberler
İngiltere Aile Birleşimi Vizesi

İngiltere Aile Birleşimi Vizesi

TraVisEdu® Tercüme | Vize | Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
18.03.2014 - 17:35 Son Güncelleme: 18.03.2014 - 17:50

İngiltere Aile Birleşimi Vizesi

İngiltere Aile Birleşimi Vizesi Türkiye’de çoğu vize danışmanlık firması tarafından dahi yanlış bilinen, hatta hiç bilinmeyen bir ingiltere vizesi başvuru türüdür. İngiltere Aile Birleşimi Vizesi, çoğu vize danışmanlık firması ve danışmanlık verdikleri başvuru sahipleri tarafından İngiltere yerleşim vizesi ile karıştırılmaktadır.

İngiltere Aile Birleşimi Vizesi, siyasi sebeplerle Birleşik Krallık’a iltica etmiş kişilerin arkalarında bıraktıkları aile fertlerini yanlarına getirtebilmelerine olanak veren bir ingiltere vizesi türüdür.

Birleşik Krallık’a sığınma başvurusunda bulunan kişiler, aile fertlerini de yanlarında götürmüşlerse aile fertlerini de iltica başvurularına dahil edebilirler.

Birleşik Krallık’ta hükümet tarafından tanınan bir sığınmacıysanız veya insani koruma kapsamındaysanız, iltica etmeden önce geride bıraktığınız aile fertlerinizi yanınıza alabilirsiniz.

Göçmenlik Kuralları kapsamında sadece, iltica etmeden önceki aile fertleriniz (koca, karı, hemcins partneri veya evli olmayan eş ve ilticadan önce aile birliğinin bir parçası olan 18 yaşın altındaki çocuklar) ingiltere aile birleşimi vizesi başvurusunda bulunabilir. Ancak, durumlarının Göçmenlik Kuralları dışında değerlendirilmesi gerektiğine inanan mazeret sahibi diğer aile fertleri de İngiltere aile birleşimi vizesi başvurusunda bulunabilir. İngiltere yerleşim vizesi ile ilgili sayfamıza buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: http://blog.milliyet.com.tr/ingiltere...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0