Görüş Bildir
Haberler
Uzun Soluklu Dizi Arayışında Olanlar İçin 10 Dizi Önerisi

Uzun Soluklu Dizi Arayışında Olanlar İçin 10 Dizi Önerisi

Mithatcan
25.05.2020 - 16:47

İyi seyirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Not: Dizi yorumları http://www.beyazperde.com/ 'dan alınmıştır

1. Arrow

1. Arrow

Öldü sanıldığı bir deniz kazasının ardından, uzun süre bir adada yalnız başına yaşayan milyarder playboy Oliver Queen, adada geçirdiği süre boyunca çok değişmiştir. 5 yılın ardınan bulunan ve evine dönen Oliver, dönüştüğü bu yeni Oliver'ı ailesinden ve diğerlerinden saklamaya çalışırken, geçmişte işlediği günahlarından arınmak için suçlularla mücadele etmeye karar verir ve kendisine Arrow kişiliğini yaratır.

2. The 100

2. The 100

The 100, Kass Morgan'ın yakında çıkacak olan aynı adlı kitap serisinden uyarlanan bir kıyamet sonrası draması. 97 yıl önce nükleer Armageddon, Dünya'nın büyük bir kısmını yok etmiş, birçok medeniyeti çökertmiştir. Hayatta kalan 12 farklı ulustan, toplam 400 kişi ise dünyayı terk etmiştir.

3. Under the Dome

3. Under the Dome

Stephen King'in aynı isimli romanın uyarlanan dizi, Chester's Mill kasabasının görünmeyen bir kubbeyle sarıp sarmalanması ve dış dünya ile iletişimin kopması üzerine kasabada yaşanan büyük kaosa odaklanıyor.

4. The Walking Dead

4. The Walking Dead

Yaşayan ölüler diyarına hoş geldiniz!

Kasabanın polis şefi Rick Grimes bir gün vurularak hastaneye kaldırılır; fakat o komadayken geçen sürede bildiği yaşam altüst olmuştur. Artık dünya, insan etiyle beslenen zombilerin insafına kalacak! Tabii birazcık insani duyguları kaldıysa... Atlanta'da kaostan sonra sessizce hayatta kalmaya çalışan küçük bir grup insanınsa, birbirlerinden başka tutunacak kimseleri yok...

Robert Kirkman'ın aynı isimli çizgi romanından uyarlama olan bu zombi hikayesinin yönetmeni ise Esaretin Bedeli (The Shawshank Redemption) ve Yeşil Yol (The Green Mile) filmleri ile hafızalara kazınan Frank Darabont.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. The Following

5. The Following

Çok ünlü bir seri katil olan Joe Carrol, hücresinden kaçarak diğer seri katillerle iletişime geçebileceği bir ağ kurar. FBI, eski ajan Ryan Hardy'yi davaya danışmanlık yapması için göreve çağırır.

9 yıl önce Carrol'u yakalayan, onun içini dışını bilen Ajan Hardy, artık dokuz yıl önceki çevikliğine sahip değildir. Hardy'nin davası onu hem fiziksel hem de zihinsel olarak yaralamıştır.

6. Revolution

6. Revolution

J.J. Abrams'dan bir kıyamet sonrası senaryosu. Dünya üzerindeki enerji kaynaklarının tükenmesinin ardından, hayatta kalmaya çalışan bir grup insanın mücadelesini anlatacak olan dizi, yeni enerji kaynaklarının arayışında, yaşam mücadelesi veren insanlara odaklanıyor.

7. Teen Wolf

7. Teen Wolf

Scott McCall ormanda dolaşırken bir kurtadam tarafından ısırılır ve o da artık bir kurtadamdır. Bir lise öğrencisi için bu gerçeği kabul etmek ve hayata devam etmek oldukça zordur. Scott, en iyi arkadaşı Stiles Stilinski ve başka bir kurt adam olan Derek Hale'in yardımlarıyla, bu gerçeği diğerlerinden saklayarak normal bir hayat sürmeye çalışır.

Doğaüstü bir gençlik draması olan Teen Wolf başarılı seçilmiş müzikleriyle de dikkat çekiyor.

8. Doctor Who

8. Doctor Who

Bu Doktor bambaşka bir doktor. İsmi, karakteri, tavırları her şeyiyle bir muamma. Rose Tyler adında bir kadın, kendisine Doktor diye adlandıran gizemli bir yabancıyla tanışır ve bundan sonra hayatı baştan sona değişir. Kısa süre içerisinde ailesi de dahil bütün dünyanın tehlike altında olduğunu öğrenir. Yapması gereken kurtuluş yolunu bulmaktır.

9. The Office

9. The Office

Burası Dunder Mufflin Kağıt Şirketi. Sıradan gibi görünen ama sıra dışı komik bir ofis. İktidar düşkünü bir patron, her biri ayrı karakterde çalışanlar, 9-17 arası bitmesi gereken işler ve modern dünyanın en vazgeçilmez unsuru ofis hayatı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. About a Boy

10. About a Boy

Londralı Will, yakışıklı, zengin, sorumsuz bir adamdır. Kadınlarla tanışmak için güzel bir mekan olabileceğini düşündüğü, boşanmış anne-babaların katıldığı toplantılara gitmeye karar verir. Kendisine çocuk sahibi ve boşanmış bir baba pozu takınan Will gittiği bu toplantılardan birinde Marcus adında, ana-babası boşanmış bir çocukla tanışır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın