Görüş Bildir
Haberler
İndirim Avcıları İçin E-Ticaret Sitelerindeki Kampanya ve İndirimleri Yakalamanın Altın Kurallarını Sayıyoruz!

İndirim Avcıları İçin E-Ticaret Sitelerindeki Kampanya ve İndirimleri Yakalamanın Altın Kurallarını Sayıyoruz!

05.03.2022 - 07:00

İndirim denince pek çoğumuz için akan sular duruyor. Dayanamıyoruz indirimlerin cazibesine. 'E, bu pahalılıkta indirim kovalamaktan başka çaremiz mi var?' diye sorabilirsiniz tabii, çok haklı bir serzeniş. Pahalılıktan acısı da almak istediğimiz ürünün indirimini kaçırıp daha yüksek fiyattan almak zorunda kaldığımız durumlar. İşte, böyle durumlar bizi yıldırmasın diye indirim kovalamanın püf noktalarını araştırdık. Eşe dosta haber verin, başlıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İndirim=Bildirim kuralını kabul edelim.

İndirim=Bildirim kuralını kabul edelim.

O bildirimler açılacak maalesef. Uygulama bildirimlerinden sıkıldığınızı biliyoruz fakat alışveriş yaptığımız uygulamaların indirimlerinden anlık olarak haberdar olmanın en etkili yöntemi, bu bildirimler. Tabii, indirim günü gelen yüzüncü bildirimden sonra küçük çaplı sinir krizleri geçirmeniz de çok muhtemel ama sıkı bir indirim avcısıysanız buna değer!

E-posta bültenlerine abone olun.

E-posta bültenlerine abone olun.

Alışveriş yaptığınız uygulamaların e-posta bültenleri de indirimlerden haber almak için oldukça etkili bir yöntem. Tabii, abone olduktan sonra e-postaları sık sık kontrol etmek de bir diğer püf nokta. Gelen kutunuzu sık kontrol etmediğinizde kısa süreli indirimleri kaçırabilir ya da tükenen stok gerçeğiyle yüzleşebilirsiniz. Alışveriş yaparken ekrana düşen ve genellikle elimizin tersiyle sildiğimiz 'Kampanya ve indirimlerden haberdar olmak istiyorum.' kutucuğu var ya, heh işte onu sevmesek de işaretliyoruz.

Onlar sizi yönetmesin, siz onları yönetin.

Onlar sizi yönetmesin, siz onları yönetin.

İlginç yöntemlerden biri de bu! Unutmayın internetteki her ürün, içinde bir yerde bir indirim ihtimali taşır. O anda siz bunu görmüyor olabilirsiniz fakat arama motorları sizin için o üründe indirim kovalamaya devam eder. Bu nedenle aklınıza ilk geldiği anda ürünü sepete ekleyin ve gün içerisinde sosyal medya üzerinden karşınıza çıkan indirim oranlarını beklemeye başlayın. Önünüze çıkacak reklamlarda farklı fiyat seçeneklerini mutlaka göreceksiniz.

Stalker olmanın gereklerini yerine getirin.

Stalker olmanın gereklerini yerine getirin.

İyi bir indirim avcısı demek, aynı zamanda sıkı bir stalker da demektir. Favori alışveriş uygulamalarınızı günlük kontrol ederek gözünüze kestirdiğiniz ürünleri sürekli stalkladığınızı biliyoruz. Eğer yeterli performansı gösterebilirseniz o ürünün indirimli fiyatını mutlaka yakalayacaksınız. Hatta uslu bir çocuk olursanız şirinleri bile görebilirsiniz! Bizi indirim peşinde koşturan hayat utansın, biz neden utanacakmışız?

Yoksa siz hâlâ forumlarda yok musunuz?

Yoksa siz hâlâ forumlarda yok musunuz?

Forumlar, bilgi paylaşımlarının en hızlı olduğu platformlardan biri. Çoğu forumun kendi alanı ile ilgili indirim köşesi de bulunur. Bu sayfaları mutlaka ziyaret etmelisiniz. İndirimleri yakalayan diğer insanların paylaşımlarını gördüğünüz gibi harekete geçin. Bu devirde beklemeye gelmez. Bugün o indirimi yakaladınız yakaladınız, yakalayamazsanız yarın her şey bugünden de pahalı olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kupon kurtları burada mı?

Kupon kurtları burada mı?

İyi bir indirim avcısıysanız indirim ve avantaj sitelerini takip etmiyor olamazsınız. Bazen öyle indirim kuponları düşüyor ki sanki cennetten bir el uzanıyor. Her yer kupon her yer indirim. Seç beğen al! Tabii, her indirim indirim midir; iyi değerlendirmek gerek. Kuponların kullanım sürelerini takip etmenizde de fayda var.

Sizden önce duyan mutlaka vardır, peşine düşün!

Sizden önce duyan mutlaka vardır, peşine düşün!

Tabii ki influencer ve fenomenlerden bahsediyoruz. Fenomenlerin takip ettiği veya tanıtımını yaptığı markaların indirimlerini onlardan önce duymanız mümkün değil. Tarzını beğendiğiniz fenomenleri takip ederek ürün tanıtım videolarında ya da sosyal medya paylaşımlarındaki indirim linklerini yakalayabilirsiniz. Ayrıca markalar influencer'ların takipçilerine özel indirim kodları ve kuponlar da düzenleyebiliyor. Her influencer ürün önerirken yeterince objektif davranıyor mu, tartışılır ama size uygun indirimleri yakalayacaksanız biraz risk almaya değer.

Bonus: Eyvah, yoksa kandırıldık mı?

Bonus: Eyvah, yoksa kandırıldık mı?

İndirim avcısı olmanın en kritik noktası, indirimin gerçek bir indirim olup olmadığını anlamak. Birçok kampanyada fiyatlar önce artırılıp sonra tekrar düşürüldüğünden aslında gerçek bir indirim yakalamış olmuyoruz. Bu nedenle fiyat araştırması yapmadan üründeki indirim imajına kanıp alışveriş yapmak sizi bazen yanıltabilir. Fiyat karşılaştırma siteleri ile alacağınız ürünün zamana göre fiyat oranlarını inceleyebilir, arttığı ya da düştüğü dönemleri kontrol edebilirsiniz. Bu sayede satın alacağınız ürün gerçekten indirimde mi, kolayca öğrenmiş olacaksınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın