Görüş Bildir
Haberler
2022’nin Kaban ve Mont Modasını Merak Edenler Buraya: En Gözde Trendler ile Şıklığınıza Şıklık Katabilirsiniz

etiket 2022’nin Kaban ve Mont Modasını Merak Edenler Buraya: En Gözde Trendler ile Şıklığınıza Şıklık Katabilirsiniz

12.02.2022 - 07:15

Kaban ve montlar kış aylarının olmazsa olmaz kıyafetleri olarak öne çıkıyor. Bu kıyafetler vücudunuzu soğuğa karşı muhafaza etmesinin yanı sıra giyim tarzınızda da önemli bir yer kaplıyor. Benimsediğiniz stile göre giyim tarzınızı tamamlayan en önemli etkenlerden biri olan mont ve kabanlar, birbirinden farklı modelleri ile her zevke hitap ediyor. Zengin model seçenekleri arasından, 2022 yılının en gözde kaban ve mont trendlerini sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Deri trençkotlar

1. Deri trençkotlar

Ağırlıklı olarak su geçirmez bir yapıya sahip olan trençkotlar, aslında geleneksel bir kıyafet. Bol düğmeye, geniş ve kruvaze yapıya sahip olan trençkotlar, deri ile buluşarak 2022 yılının en gözde kaban ve mont modelleri arasına girdi. Aynı zamanda deri trençkotlar bu yolla su geçirmez yapısını perçinlerken farklı bir yapıda karşımıza çıkarak, daha şık ve farklı giyim tarzlarına hitap edebilen bir yapıya bürünüyor.

2. Kaşe kabanlar

2. Kaşe kabanlar

Yüzey kısmı keçeleştirilmiş olan kabanlara kaşe kaban deniyor. Kalın yapıları sayesinde sıcak tutan bu kabanlar, kış aylarının vazgeçilmez kaban türleri arasında yer alıyor. Sıcak tutmasının yanı sıra su tutmayan ve ıslandığında da kolay kurulayabilen kaban modellerinden. Kaşe kabanlar, bu özellikleri ile yağışlı ve soğuk havalarda rahatlıkla tercih edilebilir. Bu özelliklerinin yanı sıra birçok giyim tarzına uygun olması da kabanın tercih edilme oranını yükseltiyor. Artık klasikleşen modellerden biri olan kaşe kabanlar, 2022 yılının da en çok tercih edilen kaban seçenekleri arasında yer alıyor ve yıllara meydan okumaya devam ediyor.

3. Şişme montlar

3. Şişme montlar

Popüler olduğundan beri aynı çizgisini korumayı ve 2022 yılının da trendleri arasında yer almayı başaran şişme montlar, şık görünümler ile dikkat çekiyor. Şişme montların iç dolgusu; kaz tüyü, yün, elyaf gibi çeşitli maddelerden meydana gelebiliyor. Bu sayede de soğuk havalar karşısında sıcaklık vadediyor. Sonuç olarak şişme montlar, hem sıcak tutmasıyla hem tarzınıza şık bir dokunuş sağlıyor olmasıyla tercih edilebilecek mont türleri arasında bulunuyor.

4. Teddy kabanlar

4. Teddy kabanlar

Teddy kabanlar, uzun palto yapısı ve puf görünümleri ile son yıllarda olduğu gibi 2022 yılının da trend kaban ve mont modelleri arasında kendisine yer buluyor. Teddy kabanlar, sahip olduğu görünümleri ve doku olarak oyuncak ayılara benzemesi nedeni ile adını da buradan alıyor. Teddy kabanlar aynı zamanda yumuşak ve sıcacık bir yapıya sahip. Giyim tarzında ise birçok kombinle uyum göstererek, geniş kullanım yelpazesinde yer alıyor. Bununla birlikte tarzınıza daha salaş ve bir o kadar da cool bir görünüm getiriyor.

5. Biker ceketler

5. Biker ceketler

Türkiye'de motorcu ceketi diye de adlandırılan biker ceketler de 2022 yılının trendleri arasında bulunuyor. Biker ceketlerin en belirgin ve dikkat çeken özelliğe ise gösterişli fermuarlara ve kruvaze bir yapıya sahip olması. Biker ceketlerin açık yaka ve hâkim yaka olmak üzere iki farklı yaka seçeneği bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yakalı kahverengi kaban

6. Yakalı kahverengi kaban

Hoş bir görünüme sahip olan kahverengi kabanlar, klasik bir model niteliğinde. Sonbahar ve kış aylarının da favori renklerinden biri olan kahverengi ile birleşerek de atmosfere ait bir stil yakalamanıza zemin hazırlıyor. Sade bir giyim tarzınız varsa ve çok renkli giyinmeyi sevmiyorsanız yakalı kahverengi kabanlar size göre diyebiliriz.

7. Yakası kürklü kaban

7. Yakası kürklü kaban

Kürklü yapıları ile kadınların ilgisini cezbetmeyi başaran modellerden biri olan yakası kürklü kabanlar, 2022 senesinin trendlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Şık bir görünümü olan yakası kürklü kabanlar, yapısı itibari ile de vücudunuzu sıcak tutmak için de ideal bir seçenek.

8. Yeşil kürklü parka

8. Yeşil kürklü parka

2022 yılının en göze kaban ve mont modelleri listemize yeşil kürklü park modeli ile son veriyoruz. Salaş bir giyim tarzının ve sokak stilinin en önemli tamamlayıcı unsurlarından bir olan yeşil kürklü parka, trendler arasında yer almayı başaran modellerden biri.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
3
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın