Görüş Bildir
Haberler
İmamoğlu'ndan Dava Açıklaması: 'İhalede İmzam Bile Yok'

İmamoğlu'ndan Dava Açıklaması: 'İhalede İmzam Bile Yok'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında 'ihaleye fesat karıştırma' suçlamasıyla hakkında dava açılmasına ilişkin açıklama yaptı. İmamoğlu söz konusu dosyanın yıllar önce Danıştay tarafından incelendiğini ve bir sorun tespit edilmediğini belirtti. İmamoğlu ayrıca ihalede imzasının bile olmadığını aktardı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu döneme ilişkin yürütülen bir soruşturma kapsamında 'ihaleye fesat karıştırma' suçlamasıyla dava açıldı. Dava 15 Haziran'da Büyükçekmece Adliyesi'nde görülecek.

"Danıştay inceledi, sorun tespit etmedi"

"Danıştay inceledi, sorun tespit etmedi"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkında açılan davayla ilgili ilk açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı. İmamoğlu dava konusu dosyanın yıllar önce Danıştay tarafından incelendiğini ve bir sorun tespit edilmediğini belirtti. İmamoğlu söz konusu ihalenin işlemlerinde imzasının bulunmadığını aktardı. İmamoğlu şunları kaydetti:

'Yaklaşık 8 yıl evvel Beylikdüzü Belediyesi’nde gerçekleşmiş bir ihale nedeniyle yeni bir yargı süreci başladığını öğrendim. Oysa bu dosya yıllar önce müfettişlerce incelenmiş ve Danıştay’a gönderilmişti. Danıştay idari açıdan incelemesini tamamladı ve sorun görmedi.

İhale işlemlerinde imzam dahi mevcut değil. Ayrıca gerek İçişleri Bakanlığı gerek Danıştay 1. Dairesi kararında hakkımda herhangi bir tespit, suçlama ya da değerlendirme yapılmadı. Buna rağmen, zorlama bir suç yaratılmaya çalışılmakta.

Hakkımızda illa bir şey bulmak isteyenler şimdi konuyu yargıya taşımış. Her ne hikmetse 2 yıldır savcılıkta bekleyen dosya, bir anda davaya dönüşmüş. Bu kötülüklerin nerelerde planlandığını artık 86 milyon çok iyi biliyor.

Not: Bu oyunun görünen imzası yine malum müfettişe ait.'

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Sevgili İmamoğlu, bizlere açıklama yaparak strateji hatası yapıyorsun. Seni iftirayla vuruyorlarsa aynısını sen de onlara yapacaksın hatta elinde belge varsa... Devamını Gör

Çalıştığım işyerlerinden birinde müthiş gıcık bir müdür yardımcısı adam vardı. Herkese kan kusturuyordu. Ben de işyerine yeni başlamışım önceleri bana bulaşm... Devamını Gör