Görüş Bildir
Haberler
İllüminati Üyesi Olan ve Dünya Savaşlarını Doğru Bildiği İddia Edilen Mason: Albert Pike!

etiket İllüminati Üyesi Olan ve Dünya Savaşlarını Doğru Bildiği İddia Edilen Mason: Albert Pike!

Anıl Göç
04.09.2016 - 10:11

İlluminati, masonluk ve yeni dünya düzeni gibi konularda birçok şey yazıldı, çizildi. Fakat Albert Pike adlı mason üstadının 1871'de yazmış olduğu gizemli bir mektup, dünya savaşları hakkında çok ilginç bilgiler içeriyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Albert Pike Kimdir?

Albert Pike Kimdir?

1809 yılında Boston- Massachusetts'de doğdu. Babası Benjamin Pike annesi ise Sarah Pike idi. Kendinden sonra 6 kardeşi daha dünyaya gelecek ve Albert ailenin en büyük çocuğu olacaktı. 1825 yılına gelindiğinde Albert, Harvard Üniversitesinin giriş sınavlarını kazanmıştı. Buradaki eğitiminin ardından Gloucester,North Bedford, Fairhaven ve Newburyport'da bir süre öğretmenlik yaptı.

Masonluğa Girişi

Masonluğa Girişi

Albert Pike 1850'li yıllarda Masonluk müessesesine katılmıştı. Müessese içerisinde büyük fayda ve yararlılıklar göstermiş olacak ki, bundan tam 9 sene sonra 1859 yılında Albert Pike'nin Mason Üstadı olduğunu görmekteyiz.

Ordudaki Yıllar

Ordudaki Yıllar

Amerikan Bağımsızlık Savaşı devirlerinde Albert Pike de orduya katıldı. Meksika-Amerika Savaşı sırasında orduda uzun süre görev yaptı ve 22 Kasım 1861 tarihinde generalliğe yükseldi.

Bir aralık Albert Pike'nin Ku Klux Klan üyesi olduğu da iddia edildi, fakat somut olarak kanıtlanamadı. Pike, 1891 yılında 81 yaşındayken özofagos darlığı denen rahatsızlık sebebiyle hayatını kaybetti. Bütün hayatı boyunca şairlik ve yazarlığa da merak salan Pike'nin birkaç eseri bulunmaktadır. Şiir kitaplarının yanı sıra Masonluk hakkında yazdığı Morals and Dogma adlı kitap, en ünlü eseridir.

Kadim Mektup

Kadim Mektup

Albert Pike'nin Morals and Dogma adlı kitabıyla aynı yılda, 1871 yılında kendisi gibi bir başka Mason üstadı Giuseppe Mazzini'ye yazdığı iddia edilen mektup, 1950'li yıllarda William Guy Car adlı eski bir İngiliz istihbarat subayı tarafından British Museum'da bulunmuştur. William Guy Car bu mektubu Quoted in Satan: Prince of This World adlı eserinde yayınlamıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üç Dünya Savaşı Çıkacak!

Üç Dünya Savaşı Çıkacak!

Mektupta Albert Pike'nin yazdığı iddia edilen bilgiler gerçekten insanı hayrete düşürüyor. Buna göre Pike mektupta aynen şu satırları yazmıştı:

İlluminati'nin amacına ulaşması için öncelikle bir dünya savaşı çıkarmalıyız. Bu sebeple Rusya'da Çar'ı(Çarlığı) zayıflatıp, ateizmi ve Komünizmi hakim kılmalıyız. Ajanlarımız vasıtasıyla Britanya İmparatorluğu ve Alman İmparatorluğu arasında gerginliği körükleyerek savaşa zemin hazırlamalıyız. Ve I. Dünya Savaşı sonrası, Komünist düzeni iyice inşa etmeliyiz ki, tüm hükûmetleri yıkabilelim ve tüm dini düzenleri zayıflatabilelim

İkinci Dünya Savaşı

İkinci Dünya Savaşı

Ardından II. Dünya Savaşı'nı çıkarmalıyız ve bunu gerçekleştirmemiz için; Faşistler ve Siyonistler arasında savaşla sonuçlanacak bir gerginlik oluşturmalıyız. İsimleri Nazi olacak olan Faşistleri, savaş sonunda yok etmeli ve savaş sonrası Filistin'de İsrail devletini kurmalıyız. İkinci Dünya Savaşı sürecinde Uluslararası Komünizm mutlaka Hristiyanlığı dengeleyecek bir güce ulaştırılmalı. Toplumlara ölçülü bir şekilde Son Çöküşü yaşatacağımız zamana kadar bu denge bizim için gereklidir.

Üçüncü Dünya Savaşı Kehaneti

Üçüncü Dünya Savaşı Kehaneti

Üçüncü Dünya Savaşı'nı çıkarmamız için; İslam Aleminin liderleri ve Siyonistler arasında ajanlarımız vasıtasıyla, ayrı düştükleri konular üzerinden gerginlik çıkarmalıyız. Ve bu savaş, Müslüman Arap Dünyası ve İsrail Devleti'nin birbirlerini yok edecekleri şekilde dizayn edilmeli. Ve bu hengame içinde diğer milletleri bu konuda, fiziksel, ahlaki, ruhsal ve ekonomik olarak çökmeleri için mücadeleye zorlamalıyız. Nihilistlerin ve Ateistlerin önlerini açmalıyız ve müthiş bir sosyal çöküş provoke etmeliyiz ki böylece bu kanlı kargaşa ve vahşetin doğurduğu korku içinde mutlak ateizm etkisi ortaya çıksın.

Konuyu Nasıl Yorumlamalı?

Konuyu Nasıl Yorumlamalı?

Albert Pike'nin 1871 yılında yazdığı söylenen mektup gerçekten I. ve II. Dünya Savaşlarını tasvir ve tavsif etmektedir. Fakat William Guy Car tarafından kütüphanede bulunarak kopya edildiği söylenen bu mektubun, orijinal nüshalarının bulunması şarttır. Orijinal belgeyi görmeden, William Guy Car'ın söylemiş olduğu iddiaları ciddiye alabilmemiz mümkün değildir.

Netice itibarıyla bu iddialar ilk bakışta muhteşem bir kehanet gibi gözümüze çarpsa da, esasında bu mektubun William Guy Car tarafından uydurulmuş olabilme ihtimalini de göz ardı etmemeliyiz. Dolayısıyla böyle bir iddianın varlığını bilmeliyiz. Fakat bu ve benzeri tarihi meseleleri sorgusuz - sualsiz bir gerçek olarak kabul edemeyiz.

Onedio IQ'yu Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
806
371
233
126
104
61
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
John Dee

Hayatında Albert Pike'ın kim olduğunu bilmeyip kitaplarını okumayanların burda boş boş konuşması.. Adam geleceği görüyor demiyo zaten kimse bunların kurgulan... Devamını Gör

Bekir Yılmaz

Adamlar oyun kartında bile anlatmış usta. Yani dediğin gibi oyun kartında gelecek planlarının yazıldığını görüyorsun sıkıntı yok. Mektupta görünce mi sıkıntı... Devamını Gör

Melike Çağlayan

inanın veya inanmayın. savaşlar planlı programlı. hayatınızın hiçbir değeri yok. eğer nüfus artışı aşırılaşmaya başlarsa patlatırlar bi dünya savaşı, milyonl... Devamını Gör

Kutalp Bağcı

"Bonba gibi bir şey atmalıyız, sonra taramalıyla taramalıyız. Hatta Nazilerin liderinin de yanlardan kesilmiş bir bıyığı olsun, ben öyle seviyorum." - Albert... Devamını Gör