Görüş Bildir
Haberler
İlk ve Son Buluşmanız Olmasın! İlk Buluşmada Sakın Bu Yanlışları Yapmayın

İlk ve Son Buluşmanız Olmasın! İlk Buluşmada Sakın Bu Yanlışları Yapmayın

R.G.
03.12.2020 - 09:36

İlk buluşmalar bazen hüsranla sonuçlanabilir. Farkında olarak ya da olmayarak yaptığınız birçok şey partnerinizin sizden soğumasına yol açabilir. İşte ilk buluşmada kesinlikle yapılmaması gereken şeyler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Geç kalmak

1. Geç kalmak

Sakın arkadaşlarınızın galeyanına gelip buluşmaya geç gitmeyin. Eğer geçerli bir sebebiniz yoksa ilk buluşmaya zamanında gitmeye özen gösterin. Bekletmek, karşı tarafın sizin hakkınızda hoş olmayan fikirler edinmesine yol açabilir. Eminiz, siz de karşı tarafı uzun uzun beklemek istemezdiniz.

2. Eski sevgililerden bahsetmek

2. Eski sevgililerden bahsetmek

İlk buluşmada eski sevgililer hakkında konuşmak, randevuyu tam olarak bir kabusa çevirebilir. 'Hala eski sevgilimi unutamadım.' olarak anlaşılabilir ve birden kendinizi arkadaş olmuş şekilde bulabilirsiniz. Unutmamalısınız ki, ilk buluşma hayatınıza yeni bir sayfa açtığınız ilk gündür.

3. Abartmak

3. Abartmak

İlk buluşmaya abartılı bir kombinle gitmek olumsuz bir izlenim verebilir. Kadınlar için yüksek topuklu ayakkabılar, ağır makyajlar; erkekler için bolca sürülmüş parfümler partnerinizin kaçmasına ne olabilir. Elbette tamamen boş vermiş şekilde de gidin demiyoruz. Ancak şıklığı, rahatlığı ve sadeliği harmanlayacak seçimler yapabilirsiniz.

4. Eleştirel yaklaşmak

4. Eleştirel yaklaşmak

İlk buluşmada beklentileri düşürmenizde fayda var. Karşınızdaki kişi tam anlamıyla beyaz atlı prensiniz veya prensesiniz olmayabilir. Kesin yargılar edinmeden önce yapıcı bir tavır sergileyin. Partnerinizi kırmadan, eleştirmeden anlamaya çalışın. Sonuçta randevular, bir ilişki değildir. Hayat tarzlarınız uyuşmuyorsa tekrar görüşmeyebilirsiniz.

5. Yanlış yemekler tercih etmek

5. Yanlış yemekler tercih etmek

Spagetti, tavuk kanadı, soğan ve sarımsaklı yiyecekler... Ne kadar lezzetli olsalar da ilk buluşma için pek uygun olmayabilirler. Daha rahat yiyebileceğiniz yemekler tercih etmelisiniz. Elbette kibar gözükmek için, pizza ve hamburgeri bıçak çatalla yemeyin. Komik duruma düşebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ailevi sorunlardan bahsetmek

6. Ailevi sorunlardan bahsetmek

İlk buluşmada aile içi sorunlardan bahsetmek oldukça kötü bir fikir. Aynı şekilde maddi sıkıntıları masaya yatırmak, partnerinizin içinin kararmasına neden olabilir. Eğlenmek için buluştuğunuzu unutmamalısınız. Daha keyifli, genel konuları tercih etmelisiniz.

7. Gelecek planları yapmak

7. Gelecek planları yapmak

İlk buluşmanız mükemmel geçiyor olabilir. Ancak 30 saniyelik bir sessizlik içinde evlilik düşüncesine kapılmak için daha çok erken. Ayrıca partnerinize geleceğe yönelik sorular sormaktan kaçınmalısınız. 'Ben evi kapatırım, sana taşınırım.', 'Yaza bizim köye gider dedemlerle tanışırsın.' gibi cümleler partnerinizi sizden soğutabilir.

8. Arkadaşla birlikte gitmek

8. Arkadaşla birlikte gitmek

Flört ettiğiniz kişiyle bir arkadaşınız sayesinde tanışmış olabilirsiniz. Ancak bu, ilk buluşmaya arkadaşınızı da götürmenizi gerektirmez. Konuşmak istediklerinizi rahat bir şekilde konuşamayabilirsiniz. İlk buluşmada yalnız olmak her zaman iyidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın