Görüş Bildir
Haberler
İlk Başta Beğenmeyip Hatta Nefret Ettiğimiz Daha Sonra da Sevdiğimiz 13 Şey

etiket İlk Başta Beğenmeyip Hatta Nefret Ettiğimiz Daha Sonra da Sevdiğimiz 13 Şey

Aburoski
05.05.2020 - 19:08

Bunlardan birçoğumuz vazgeçemiyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yakın arkadaş

1. Yakın arkadaş

Kabul edelim, birazcık ön yargılı bir toplumuz bu nedenle de yeni tanıştığımız insanlara da bu şekilde yaklaşırız. Herkesin de başına gelmiştir mutlaka. Tanıştığımız kişiden elektrik alamadığımızı söyleyip ardından yavaş yavaş o insanı tanımaya başladıktan sonra sevmeye de başlarız. Bi bakmışsınız en yakın arkadaşınız oluvermiş.

2. Şekersiz çay

2. Şekersiz çay

Yaklaşık 4 yıldır şekersiz çay tüketen biri olarak ben de ilk önce sevmemiştim, alışamam zannetmiştim ama şu an yanlışlıkla şekerli çay içsem tüküresim geliyor. Bence herkesin de çayı şekersiz içmesi gerekiyor. Korkmayın insan gerçekten alışıyor. :)

3. Çiğ köfte

3. Çiğ köfte

Evet, çiğ köfteyi sevmeyip daha sonra müptelası olan insanlar var. Belki de 'çiğ' kelimesi insanları itti bilemiyorum ama ben de üniversitedeyken hiç sevmezdim. Şu an olsa da yesek diyorum. Bazen çok feci şekilde canım çekiyor.

4. Midye

4. Midye

Birçok insan midye ismini duymaktan bile tiksinir. Yemeye, tatmaya asla cesaret edemez ama o cesaretini kırıp yediğin de bir daha da vazgeçemez. Eğlenmeye çıkılan her akşamın sonunda onu yemeden eve dönmeyiz.

5. Kokoreç

5. Kokoreç

İlk başlarda midye'den bile daha çok nefret edilen bir yiyecek olan kokoreç de vazgeçemediğimiz tatlardan biri haline geldi. Birçok insan tattığı andan itibaren müptelası oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rap müzik

6. Rap müzik

'Ne alaka?' dediğiniz duyar gibiyim ama bu tespit doğru. Önceleri rap müzik dinleyen kitle çok azdı hatta rap müzik dinleyen insanlara ucube gözüyle bakılırdı. Şimdiye baktığımızda her yer rap. Pop müziği bile geçtiği, popçuların rapçileri kıskandığı bir dönemlerdeyiz.

7. Göz yumurta

7. Göz yumurta

Her şeyin fazlasını sevdiğimiz için önceleri bu 'az pişmiş' fikrine sıcak bakılmıyordu. Etin ya da yumurtanın asla az pişmişi makbul değildi. Tabii şimdi de vardır az pişmiş sevmeyen o ayrı ama göz yumurtanın tadına varınca insan vazgeçemiyor. Çok da ön yargılı olmamak lazım sanki.

8. Kabak tatlısı

8. Kabak tatlısı

Kabak tatlısını insanlar neden sevmez bilmiyorum ben küçüklüğümden beri deli gibi yerim. Fakat etrafımdaki insanlar bu tatlıya epey ön yargılı. Bir iki kere tattıklarında her zaman yemek isterler. Mühim olan tatmak...

9. Dolma biber

9. Dolma biber

Birçok çocuk dolma biber'i asla sevmez, yemez. Biber dolması yapıldığında biberleri bir kenara ayırıp sadece içini yer. Fakat büyüdüklerinde onun muhteşem tadının farkına varırlar.

10. Spor

10. Spor

Spora başlamak, sporu devam ettirmek epey bi' külfetli bir iş. İlk etapta çok zorlanırız, bırakarız hatta bırakmak isteriz fakat vücudumuz istediğimiz forma kavuşmaya başlayınca deliler gibi spor yapmak isteriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kahve

11. Kahve

Benim mesela kahve ile aram pek iyi değildi. Kokusu bile midemi bulandırırdı fakat ne olduysa son yıllarda sürekli içesim geliyor. Birçok insan da böyledir kesinlikle.

12. Kepek ekmeği

12. Kepek ekmeği

Kepek ekmeği de ilk önce sevilmeyip daha sonra yerine hiçbir türde ekmeği koyamayacağınız bir ürün.

13. Seks

13. Seks

Her şeyin ilki gibi seksin de ilki zorlu geçer. Ne yapacağını bilemezsin ve o anlar özelikle kadınlar için acıyla geçer. Bu nedenle de özellikle kadınlar ilk seks deneyimlerini sevmez hatta seksten soğuduğunu bile söyler. Daha sonraki denemelerde nefretten eser kalmaz.

Sizin var mı böyle ilk önce nefret edip daha sonra sevdiğiniz şeyler? Yorumlarda bizimle paylaşın. 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
575
229
135
117
67
45
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

ulan kabak tatlısından ne ara konuyu sekse getirdin.bütün keyfim kaçtı.

Aburoski

:D :D

Bilal Bayrak

Sonunda İlk defa seks olmayan bir şey dedim lakin yanıldım 😀

Ördekkaç

Olabildiğince önyargısız okumaya çalıştım içeriği ama biraz saçma olmuş sanki :/