Görüş Bildir
Haberler
İlişkileriyle Kafamızı Allak Bullak Ederken Mutlu Sona Ulaşmalarını Sabırsızlıkla Beklediğimiz 25 Dizi Çifti

İlişkileriyle Kafamızı Allak Bullak Ederken Mutlu Sona Ulaşmalarını Sabırsızlıkla Beklediğimiz 25 Dizi Çifti

Simay
30.07.2018 - 17:06

İlgi çekici konuları dışında dizileri bize izlettiren şeylerden biri de 'ship'lediğimiz karakterlerin eninde sonunda birbirlerine kavuşup kavuşamayacağını görme arzumuzdur.

Biz de sizler için izlerken 'Ne olur artık birlikte olsunlar, mutlu olsunlar!' denilen popüler dizilerin çiftlerini derledik. 

Not: İçeriğimizde ufak tefek spoilerlar mevcut.

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/shylawatson/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ross & Rachel, Friends

78.media.tumblr.com

Bir dargın bir barışık oldukları ilişkilerinin tatlıya bağlanmasıyla hepimizin gözlerinden kalpler çıkarmayı başaran bir çift oldular.

2. Mike & Susan, Desperate Housewives

Mike'ın komadan çıktıktan sonra tamamiyle Susan'ı unutması ve ona tekrar aşık olmayı başarabilmesi... Başka söze gerek yok sanırım.

3. Ian & Mickey, Shameless

Onlar birlikte büyüdüler, ilişkileri inişli çıkışlıydı ve yollarına çıkan her zorluğa birlikte göğüs gerdiler. Bize bir ailenin, en yakın arkadaşlığın ve sevgililiğin ne olduğunu göstermeyi başaran bu çiftin ayrılığı hepimizin kalbini paramparça etmişti.

4. Hanna & Caleb, Pretty Little Liars

Caleb, Hanna'nın en zor anlarında onun her zaman yanındaydı ve birbirlerini kayıtsız şartsız sevmişlerdi.

5. Robin & Barney, How I Met Your Mother

Dizinin finali çoğu hayranı mutlu etmedi, Robin ve Barney her zaman izleyenler için favori çift olmaya devam etti. Onlar her zaman efsa...bekle...nevi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Blair & Chuck, Gossip Girl

Tamam kabul ediyoruz, kesinlikle ne mükemmel bir çift ne de saf aşıklar. Yine de onlar birbirleri için yaratılmışlardı, birbirleri için yaptıkları onlarca şeyi bilmesek bile bakışları bize her şeyi anlatıyordu. Özellikle Chuck'ın, Blair uğruna bir pislikten muhteşem bir adama dönüşmesine tanık olmak muhteşemdi.

7. JD & Elliott, Scrubs

Bir sitcomda olabilecek en gerçekçi ayrılıp barışmalara doyamayan JD ve Elliott, ne istediklerini anlamaya çalışan ve de bunu yapmayı öğrenen bir çiftin mükemmel tasviriydi.

8. Piper & Alex, Orange is the New Black

Biraz toksik bir ilişki olduğu kabul edilebilir bir gerçek ama onları birlikte görmek kesinlikle harika.

9. Stiles & Lydia, Teen Wolf

78.media.tumblr.com

Lydia nihayet Stiles'e açıldığında iki zeki, şefkatli ve son derece esprili arkadaşın aralarındaki güzel dostluk, bir ilişkiye dönüştü ve senaristlerin onları bir araya getirmeleri 6 yıl sürdü.

10. Fry & Leela, Futurama

78.media.tumblr.com

İnkar etmeye çalıştılar, başkalarıyla çıkmayı denediler ve en sonunda bir çift olabildiler. Bu genellikle bir komedi çizgi dizisine hapı yutturacak bir kararsızlık olsa da, hayranlar Fry ve Leela'yı birlikte görmeye epey istekliydi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kurt & Blaine, Glee

78.media.tumblr.com

Onların hikayesi kesinlikle çok tatlıydı. Kurt, zorbalık nedeniyle yeni bir liseye geldikten sonra, Blaine onu kanatlarının altına aldı. Küçük bir öpücüğe kadar birbirlerinin en iyi arkadaşlarıydılar. Birden çok kez ayrılıp barışmalarına rağmen bu çift, dizilerde bahsi geçen gay karakterlerin ilişkilerini tamamen yeni bir seviyeye taşıdılar.

12. Damon & Elena, The Vampire Diaries

Birbirlerine kelimenin tam anlamıyla aşık olmalarına rağmen tekrar tekrar işler kötü bir hal alıyordu. Yine de, kötü dönemleri atlatıp birbirlerinde huzuru bulabildiler.

13. Jackson & April, Grey's Anatomy

Birlikte çok sevimlilerdi ve aralarında inanılmaz bir kimya vardı. Ayrılıkları bütün hayranlarını yasa boğmuştu ve herkes bir gün tekrar bir araya gelecekleri günü beklemişti.

14. Kara & Mon-El, Supergirl

İki kez ayrıldılar ve Kara, Mon-El'in başka bir eşi olduğu gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kaldı. Aslında ayrılmak istemeseler de bunu yapmak zorunda kaldılar. En azından onları canlandıran oyuncular Melissa Benoist ve Chris Wood gerçek hayatlarında birlikteler.

15. Jim & Pam, The Office

Onlar birbirlerinin özlemini çeken bir çiftti ve sonunda Jim'in Pam'e çıkma teklif ettiği gün bütün izleyenler için oldukça heyecanlıydı. Zaten sürekli yaptıkları şakalarla birbirleri için derin duygulara sahip olduklarını ima ederlerdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Spike & Buffy, Buffy the Vampire Slayer

Spike'ın daha iyi bir adam olmaya çalıştığı ve Buffy ile kız kardeşi Dawn'a göz kulak olduğu zamanlardan inşa edilen bu ilişki, Buffy'nin ölümüyle Spike'ı perişan etmişti. Buffy geri döndüğünde ise daha çok yakınlaşmışlardı. Ve birlikte olduklarında, resmen ortalığı kırıp geçirdiler.

17. Booth & Bones, Bones

Hayranlar ilk günden beri aralarında bir şeyler olacağını biliyorlardı ve sonunda plansız bir hamilelikle de olsa bir araya gelmeyi başardılar.

18. Rose & Doktor, Doctor Who

Diziye bağlanmanın en etkili sebebi olan Rose ve Doktor'du. Tabii bunun en büyük etkisi Billie Piper ve David Tenant'tı, ikisi de kesinlikle muhteşem oyunculuk sergiledi!

19. Emma & Hook, Once Upon A Time

Onların aşka giden yolu kayalık gibiydi. Ama Killian'ın Emma'ya olan sevgisi ona tekrardan güveni ve aşkı öğretti. Buna karşılık, Emma'nın Killian'a olan sevgisi, Kaptan Hook'u bir kötü adamdan bir kahramana çevirdi. İlişkileri de, gerçek aşkın sihrini izleyenlere gösterdi.

20. Sookie & Eric, True Blood

Fazlasıyla ateşli bir ikili olan Sookie ve Eric'in bastırılmış cinsel çekimleri bütün hayranları deli etmişti. Neyse ki en sonunda hayranlara istediklerini verdiler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Harvey & Donna, Suits

Onlar birlikteyken, her zamankinden çok daha mükemmeller, hayranları da epey uzun zaman bu anı beklemişti zaten.

22. Kala & Wolfgang, Sense8

En başından beri aralarında bir çekim vardı ve bir araya gelmeden önce teknik olarak “kafalarında” olan birçok samimi anları da vardı.

23. Oliver & Felicity, Arrow

İlk birkaç sezonda çok gülünçlerdi, fakat sonunda bir araya geldiklerinde herkes sadece derin bir nefes alıp 'Evet, sonunda!' diyebildi.

24. Jesse & Jane, Breaking Bad

78.media.tumblr.com

Onlar tam olarak birbirleri için yaratılmıştı. Ufak sürtüşmelerle başlayan ve sonrasında tutkulu bir hal alan ilişkilerinin sonu ne yazık ki Jesse'yi olduğu gibi hayranlarını da büyük bir depresyona sokmayı başarmıştı.

25. Effy & Freddie, Skins

Şüphesiz ki onlarınki, televizyon tarihinin en inişli çıkışlı gençlik aşklarından biriydi. Gençlik problemleri nedeniyle ne birlikte olabiliyorlardı, ne de ayrı. Tam olarak mutlu bir sona ulaşamamış olsalar da hayranları hep onları mutlu görmeyi beklemişti.

Not: James Cook, sen kalbimizdesin. :(

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki sizin favori dizi çiftiniz kim? Yorumlarda buluşalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
166
99
31
11
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
haylaz adam

behlül&bihter

Elif Eda Kaya

Bir sezon 24 bölüm boyunca Barney ve Robin'in düğününü izledik ve son anda ayrıldılar. Bu olayda emeği geçenlerin ALLAH BELASINI VERSİN.

Elif Nazlı

Ian & Mickey ♥