Görüş Bildir
Haberler
İlişkilerinde Hangi Çizgi Film Karakterisin?

etiket İlişkilerinde Hangi Çizgi Film Karakterisin?

Bu soruları yanıtlayıp cevabı öğrenebilirsin 😉

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım. Birkaç yıldır birlikte olduğun sevgilin doğum gününü unutsa... Tepkin ne olurdu?

2. Sevgilini ilk kez en yakın arkadaşlarınla tanıştırdın ama ondan pek hoşnut olmadılar. Aklından ne geçirirsin?

3. Sevgilinle eski ilişkilerini konuşur musun?

4. En uzun ilişkin ne kadar sürdü?

5. Sence ilk buluşmada nasıl giyinilmeli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu soruyu yanıtlarken dürüst ol. Eski sevgililerini stalkladığın oluyor mu?

7. Geldik son soruya... Bir ilişkide hangi rol sana daha uygun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tazmanya Canavarı!

Tazmanya Canavarı!

Verdiğin yanıtlara göre ilişkilerinde Tazmanya Canavarısın. Deli dolu seviyorsun, sevdin mi tam seviyorsun ve ölümüne seviyorsun. Sevgilin için yapamayacağın çılgınlık yok. Çok ani tepkiler verdiğin için sevgini de doruklarda yaşıyorsun. Bu birlikte olduğun kişiyi bazen yoruyor ama senin deli doluluğunu ve samimiyetini asla ve asla sorgulamıyor.

Sevimli Hayalet Casper!

Sevimli Hayalet Casper!

Verdiğin yanıtlara göre ilişkilerinde Casper gibisin. Sevimli, sessiz sakin ve fedakarsın. Senin sevgilin (veya sevgilin olacak kişi) çok ama çok şanslı. Çünkü uyumlu, zahmetsiz ve yardımsever birisin. Sadece hayatındaki kişiyi değil onun hayatındakilerin de sevgisini kazanabiliyorsun böylelikle.

Johnny Bravo!

Johnny Bravo!

Verdiğin yanıtlara göre sen tam bir Bravo'sun! Çok uzun ilişkileri sıkıcı buluyorsun. Senin için tam bir flört insanı diyebiliriz. Sen bir kişiyi sevmekten ziyade bir kişiyi sevmeyi seviyorsun. Bu yüzden ilişki durumun ve geçmişin biraz karışık. Johnny gibi takılsan da doğru kişiyi bulduğunda kendini ona adama potansiyeli de yok değil aslında.

Pikachu!

Pikachu!

Verdiğin yanıtlara göre ilişkilerinde benzediğin karakter Ash'in en sevdiği Pokemonu olan Pikachu. Verdiğin elektrikle herkesi etkilerken etrafına da güzel enerji saçıyorsun. Tüm ilişkilerine verilen tepki 'Nazar değmesin.' oluyor çünkü sevmekten ve sevilmekten çok iyi anlıyorsun. Bu sakin görüntünün altında bir şey daha var. Sevdiğin kişiye bir zarar geldiğinde o enerjin kasırgaya dönüşüyor. Kendini kaybedebiliyorsun.

Garfield!

Garfield!

Verdiğin yanıtlara göre sen ilişkilerinde Garfield'e benziyorsun. Senin için önemli olan hayattan keyif almak, sen hayattan keyif aldığın için karşındaki de sana uyuyor ve ortaya oldukça sevimli bir ilişki çıkıyor. Ayrıca aynı bu sevimli kedi gibi relax ve rahat bir görüntün var. O yüzden saçma kıskançlık krizleri, aptalca tripler falan seni yoruyor. Karşındaki de rahat biriyse gül gibi geçinir gidersiniz.

Charlie Brown!

Charlie Brown!

Verdiğin yanıtlara göre Snoopy'nin efsane karakteri Charlie ile benzeşiyorsun ilişkilerinde. Birisine karşı bir şeyler hissettiğinde dünya senin için duruyor, ondan başka bir şey aklına gelmiyor ama şöyle bir sorun var. Bu sevgini ona tam anlamıyla ifade edemiyorsun. Ne yaşarsan içinde yaşıyorsun. Biraz daha açık sözlü mü olsan acaba diye düşünmeden edemiyoruz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
741
353
232
127
81
69
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hera

Verdiğin yanıtlara göre sen ilişkilerinde Garfield'e benziyorsun. Senin için önemli olan hayattan keyif almak, sen hayattan keyif aldığın için karşındaki de ... Devamını Gör

Hera

Keşke öyle olsaydı..

therealist

sevimli hayalet Casper. Kızlar burdan duyrulur. Bilemem artık :p