Görüş Bildir
Haberler
İkimizin Sırrı Final 10. Bölüm Fragmanı: İkimizin Sırrı Final Bölümünde Neler Olacak? Alp’in Vurulması...

İkimizin Sırrı Final 10. Bölüm Fragmanı: İkimizin Sırrı Final Bölümünde Neler Olacak? Alp’in Vurulması...

ATV ekranlarında yayınlanan İkimizin Sırrı bu akşam 10.bölümüyle yayınlanacak. Başrollerinde Leyla Feray ve Aras Aydın’ın rol aldığı yapımın final bölümü merakla bekleniyor. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal'in yolu bir trafik kazasında Alp Karahun ile kesişmesiyle başlayan hikayeyi konu alan dizide bu hafta Alp'in vurulması herkeste büyük bir şok yaratır. Peki İkimizin Sırrı final bölümünde neler olacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Leyla Feray ve Aras Aydın'ın yer aldığı yeni dizi İkimizin Sırrı, reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyince final kararı aldı. Dizi, 10 Ekim pazar akşamı yayınlanacak 10. bölümüyle ekranlara veda edecek.

İkimizin Sırrı 9. Bölümde Neler Oldu?

İkimizin Sırrı 9. Bölümde Neler Oldu?

Alp'in Neva ile evli olduklarını açıklaması her yerde deprem etkisi yaratır. Kasım ve Türkan ailelerinin mirasını korumak için hemen harekete geçerler ve Neva'ya büyük bir teklif yaparlar. Kızını kaybeden Neva hem Karahun ailesi hem de Ece tarafından sıkıştırılınca dayanamayacak noktaya gelir. Alp Korhan'ın sevkiyatını durdurmuştur. Korhan mallarını kaybetmesiyle delirir ve serseri mayın gibi her yere saldırmaya başlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın