Görüş Bildir
Haberler
İki Kişinin Bildiği Sır Değildir! Sevgilinizle Anlaşamadığınız ve Sürekli Kavga Ettiğiniz 13 Konu

İki Kişinin Bildiği Sır Değildir! Sevgilinizle Anlaşamadığınız ve Sürekli Kavga Ettiğiniz 13 Konu

Meltem
03.10.2018 - 08:05

Tabii ki çok iyi anlaşmak zorunda değilsiniz ama sevgilinizle/eşinizle üzerinde anlaşamadığınız ve sürekli kavga ettiğiniz konular üzerine ciddi bir şekilde düşünmeniz gerekebilir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kıskançlık

Yanında birini görmenize bile gerek yok, herkesten ve her şeyden sevgilinizi kıskanabilir; bunu da kavgaya taşıyabilirsiniz. Türkiye'de pek çok çift kıskançlık krizleriyle başa çıkmaya çalışıyor, yalnız değilsiniz.

2. İlgisizlik/vakit ayırmama

Sürekli ilgisizlikten yakınıyorsanız, sevgilinizin size vakit ayırmadığını düşünüyorsanız, yalnız değilsiniz. Pek çok çift daha fazla ilgi için böbreğini bile verebilir.

3. Ekonomik durum/geçim sıkıntısı

Herkesi zorlayan, derinden etkileyen, strese sokan konuların başında hiç kuşkusuz ki ekonomik sıkıntılar geliyor. İşte o sıkıntılar da sık sık kavgaya dönüşüyor.

4. Cinsel hayat

Her ne kadar Türkiye'nin toplumsal ve kültürel yapısına uygun olmadığını düşünsek de cinsel hayatla ilgili pek çok çift kavga ediyor. Tatmin olamıyorsanız, birlikte olmak için koşulları sağlayamıyorsanız, evli olmanıza rağmen engellerle karşılaşıyorsanız yalnız değilsiniz.

5. Aldatma

Bunu kavga nedeni haline getirmemek saçma ama ilişkinize devam etmeye çalışıyorsanız, bir yerlerde yanlış yapıyor olabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Değiştirmeye çalışma

Birini sizin istediğiniz gibi olmaya zorluyor, kişiliğini değiştirmeye çalışıyor, 'Beni böyle sev seveceksen' sözünü unutuyorsanız kavga etmeniz kaçınılmaz elbette...

7. Sosyal medya kullanımı

Eskilerin böyle bir sorunu yoktu tabii ama sevgiliniz Instagram'da tanımadığınız bir kadına 'like' verdiyse, Twitter'da DM'den yürüdüyse ya da WhatsApp'ta son görülmeyle ilgili size kaygı yaşatıyorsa hiç ama hiç yalnız değilsiniz.

8. Güvensizlik

Daha önce size yalan söylediğini fark ettiğiniz sevgilinize tabii ki yaklaşımınız değişir, güven problemleri yaşamaya başlarsınız. Ama güvenmediğiniz bir insanla ne kadar birlikte olabilirsiniz, düşünün.

9. Yalan

Yalanla yaşamaya çalışmak, devamının gelip gelmeyeceğine dair kaygılara kapılmak çok zor ve baş edilmesi imkansız...

10. Bencillik

Sevgilinizin sizi hayatının merkezine koymasını isteyebilirsiniz ama o, merkezinde sadece kendini tutabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Aileler

Özellikle eşler arasında aileler büyük sorunlar oluşturabilirler. 'Senin annen' sözü, 'Abin de şöyle yapmıştı' cümlesi can sıkabilir.

12. Kişisel alana müdahale

Sevgilinizi değiştirme isteğinizden bahsetmiştik, benzer şekilde hayatına sürekli müdahale etmeniz de kavga nedeni elbette...

13. Empati yoksunluğu

Sevgiliniz sizi anlamıyor, her daim isteklerinize kulaklarını tıkıyor, kendini sizin yerinize koymuyorsa yalnız değilsiniz. Türkiye'de pek çok çift, özellikle de kadınlar empati yoksunluğundan şikayet ediyor.

BONUS: Sebepsiz!

Sebebini bilmiyorsanız, sebebi odur arkadaşlar!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
5
3
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uygar Aytun

Geçim sıkıntısı %98, geri kalan ıvır kıvır %2 yi doldurur.

Pasif Kullanıcı

Hepsi.