Görüş Bildir
Haberler
İddia Ediyoruz Yarısını Tanımayacaksınız: Z Kuşağının En Sevdiği 10 Ünlü!

İddia Ediyoruz Yarısını Tanımayacaksınız: Z Kuşağının En Sevdiği 10 Ünlü!

GNS
24.10.2023 - 15:33

Günümüzde dilden dile gezen bir nesil var ki o da Z kuşağı bildiğiniz gibi. Tüm akımlara, internet fenomenlerine ve günümüz çağında pek çok yükselişe öncülük eden bu kuşak çok çabuk sıkılıyor bildiğiniz gibi. Fakat takip etmekten keyif aldıkları birkaç isim var. İşte Z kuşağının 10 favori ünlüsü. İddia ediyoruz yarısını tanımayacaksınız...

Kaynak: https://www.justjared.com/2023/10/23/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Son dönemde sosyal medyanın piri, akımların öncüsü ve yöncüsü olan Z kuşağı çok farklı bir zevke sahip.

Son dönemde sosyal medyanın piri, akımların öncüsü ve yöncüsü olan Z kuşağı çok farklı bir zevke sahip.

Biliyorsunuz ki ilgilerini çekmek çok kolay değil. Fakat bir tutuldular mı, bırakmaları da mümkün olmuyor. Her yıl, hatta her altı aylık periyotta değişen favorilerinin ilk kısmı açıklandı. Yurt dışında yapılan bir ankete göre Z kuşağının en sevdiği 10 ünlü isme gelin birlikte bakalım.

10. Selena Gomez

10. Selena Gomez

Instagram'ın kraliçesi, en fazla takipçiye sahip kadın ünlüsü olan Selena Gomez bile bu listede sonuncu sırada.

9. David Goggings

9. David Goggings

Sosyal medyada verdiği kilolarla gündem olan ve şimdilerde spor içerikleri üretmeye devam eden Goggings, Selena Gomez'i geçerek dokuzuncu sıraya yerleşiyor. Kendisi YouTube paylaşımlarıyla ön plana çıkan isimlerden. Bir de Guiness Rekorlar Kitabı'nda adı yazıyor.

8. Kanye West

8. Kanye West

Yurt dışı magazininin en skandallarla dolu ismi Kanye West, Kim Kardashian ile yaşadığı ayrılık sonrası enteresan haberlerle karşımıza geldi bildiğiniz gibi. Yaptığı açıklamalardan bahsetmemize gerek bile yok. Kendisi çok seviliyormuş...

7. Andrew Tate

7. Andrew Tate

Listedeki sırasını bırakın, yer almasına bile şaşırdığımız bir isim. Kendisi bir sosyal medya fenomeni fakat bununla sınırlı kalmıyor. Hakkında insan kaçakçılığı, kadınlara cinsel istismar için organizasyon düzenlemek gibi suçlar ortada geziyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kai Cenat

6. Kai Cenat

Biliyorsunuz ülkemizde yeterince yükselmese de Twitch çok büyük bir ağ. Kai Cenat da bu platformda hayatından kesitleri canlı yayında anlatan, sohbet eden, videolar izleyen bir yayıncı. Oyun da oynuyor tabii. Kendisinin 4,7 milyon takipçisi de çok sayıda abonesi var.

5. Sam Sulek

5. Sam Sulek

Eğer vücut geliştirmeyle ilgileniyorsanız Sam Sulek'i görmüş olma ihtimaliniz var. Kendisi YouTube üzerinden yayınladığı videolarıyla popüler oldu. Belli ki çok fazla seveni var.

4. Drake

4. Drake

Evimizin Drake'i listede üst sıralarda. Buna elbette şaşırmadık. Global çapta herkes tarafından takip edilen ve sevilen bir şarkıcı sonuçta.

3. Taylor Swift

3. Taylor Swift

Gelelim ilk üçe. Taylor Swift'in üçüncü olması şokunu yaşıyoruz. Kendisi herkesin gözünde inanılmaz bir idol ve kraliçe zira. Müzik kariyeri boyunca rekordan rekora koşan, ödüllerini sığdırmak için ayrı bir ev tutması gerektiğini düşündüğümüz Swift şimdilerde özel hayatıyla da hayranlarını coşturuyor. En popüler üçücü isim olmuş.

2. MrBeats

2. MrBeats

YouTube'un en çok para kazanan ismi, yarattığı içeriklerle her manşette gezen MrBeats, Z kuşağını epey bir etkilemiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Alix Earle

1. Alix Earle

Gelelim birinci sıraya. Bunu hiçbiriniz beklemiyordunuz eminim ki. 22 yaşındaki Miami Üniversitesi mezunu fenomen birinci sıraya yerleşmiş. TikTok paylaşımlarıyla geniş bir kitleye ulaşan Alix Earle, 2020'den beri içerik üreticiliğini sürdürüyor.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Defne

1,5,6,9 Kim bunu bile bilmiyoruz taraflı düzenlenen bir içerik olmuş 👎🏼