Görüş Bildir
Haberler
İçme Şu Zıkkımı! Sevgilisi Sigara İçenlerin Çok Yakından Bildiği ve Her Gün Yaşadığı 13 Durum

etiket İçme Şu Zıkkımı! Sevgilisi Sigara İçenlerin Çok Yakından Bildiği ve Her Gün Yaşadığı 13 Durum

Meltem
09.03.2018 - 00:56

Sevgiliniz sigara içiyor ama siz içmiyor musunuz? Kokudan, yalnız kalmaktan, bağımlı olduğunu düşünmekten bunaldınız mı? Sizi çok iyi anlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ne giyeceğinizi her zaman düşünmek ve yakın zamanda giyip giymeyeceğinizi hesaplamak zorundasınızdır çünkü kokar, leş gibi kokar.

Siz içmiyorsunuz, evet ama yanınızda püfür püfür tüttürdüğü ve neredeyse söndürmeden bir diğerini yaktığı için koku bütün kıyafetlerinize siner. Yakın zamanda o kıyafeti giyip giymeyeceğinizi heaplamaya çalışır, kokusu olabildiğince kalıcı olan yumuşatıcılara bir sürü para harcarsınız.

2. Peki ya saçlarınız? Her gün yıkamanıza rağmen kokan ve çok sık yağlanmaya başlayan saçlarınızla baş etmek için çok uğraşırsınız ama nafile, çabalarınız hiçbir işe yaramaz.

Saçlarınız ya çok yıkadığınız için dökülecek ya da kokacak. İkisinden birini tercih etmek zorundasınız. Yastığa başınızı koyduğunuzda elinize tomar tomar saç mı gelmesini istersiniz yoksa ağır bir sigara kokusu mu?

3. Sigara içmeyi dört gözle beklerken yaşadığı heyecanı görünce size karşı böylesi bir duygu sergilemediğini düşünerek kahrolursunuz. “Aynı şey mi?” demeyin, insan üzülüyor yahu!

Farkındasınız, an kolluyor. Etrafı gözlüyor, dışarıya bakıyor ve o anın gelmesini sabırsızlıkla bekliyor. Sizi bu şekilde beklese gerçekten her şey bambaşka olurdu!

4. Yaz kış fark etmez, arabayla yolculuk her zaman işkenceye döner. Bir yandan gelen dumanı savuşturmaya çalışırken, bir yandan da üşür ya da sıcak esen rüzgarla kavrulursunuz.

im-01.gifer.com

Siz arabayla konforlu bir yolculuk umarsınız elbette ama toplu taşımayı tercih etmeniz kaçınılmazdır. Yaz sıcağında esen sıcak rüzgarlarla kavrulursunuz ya da kışın buz gibi soğukta donarsınız. Arası yok bunun sonuçta…

5. Hem sigara içiyor hem de vurdumduymaz davranıyorsa, yanınızda her daim sakız ya da ağız kokusu giderici taşırsınız. Bu onun sorunuyken, çözümü siz bulmak zorunda kalırsınız.

Seviyorsunuz, hem de çok seviyorsunuz ama ağzı kokarken öpüşmeyi hiç istemiyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Geceleri bir anda gelen öksürük krizleriyle uykunuzdan uyanır, korku dolu anlar yaşarsınız. Buna alışmak mümkün mü?

Boğazında oluşan tahriş nedeniyle uykunuzun en tatlı yerinde sanki boğuluyormuş gibi öksürdüğünde aklınız çıkar, ne yapacağınızı şaşırırsınız. Su vermekle kaçıp gitmek arasındaki incecik çizgide gezinirsiniz.

7. Dumansız hava sahası uygulaması nedeniyle iç ortamlarda sigara içilmediği için çoğu zaman yalnız başınıza takılmak zorunda kalırsınız. Evet, kendisi bahçede, terasta, dışarıda sigara içiyor!

“Siz de mi partiden sıkıldınız?” sorusunun çıkış noktası sanki sigara, siz ne dersiniz?

8. Eli her daim meşgul olduğu için şöyle sıkı sıkı tutamaz, her daim koktuğu için de istediğiniz an öpemezsiniz. Filmlerde ne güzel ellerinden öpüyorlar ama, değil mi?

Bir anda içiniz kaynadığında elini tutmak istediğiniz sevgiliniz meşgul, çünkü sigara içiyor! Yine içinizin kaynadığı bir anda öpmeyi istediğiniz o eli de kokuyor. Offff!

9. ‘Kibrit kokusu bağımlılığı’ ya da ‘çeşit çeşit çakmak alma hastalığı’nı keşfedersiniz. Sigara yakmasa bile o kibrit çakılacak, şekilli çakmaklar masanın üzerinde duracak!

Siz ne kadar uğraşırsanız uğraşın, evin her yerinde çakmak bulacaksınız ve kibrit kokusuna alışacaksınız.

10. Bile isteye kendisine zarar verdiği ve her parçasına aşık olduğunuz vücuduna zehir aktardığı için çok üzülürsünüz. Sigara içenlerin akciğeri ile içmeyenlerinkini karşılaştırır ve kahrolursunuz.

Elinizden bir şey gelmiyor tabii, siz bırakmasını söyleseniz bile etkili olamıyorsunuz. Birlikte bir gelecek kurmaya çalışırken, bağımlılığı nedeniyle onu erken kaybetmekten korkarsınız. Kader mi? Sanki değil!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Her ne kadar sizi ilgilendirmediğini düşünseniz de maddi açıdan büyük bir yara aldığınızı bilirsiniz. Elbette sonuçta onun parası ama ya birlikte bir gelecek kurmayı hayal ediyorsanız?

Sigaraya verdiği parayı aylık ve yıllık düzeyde hesapladıktan sonra o parayla neler yapacağınızı, nasıl tatillere gidebileceğinizi hayal edersiniz. Tabii ki onun parası ama elinizde değil!

12. Sizin çabalarınızla sigarayı bırakmaya çalışırken girdiği ruh hallerinden ötürü çıldırırsınız. “Sabahtan beri içmedim” dediğinde saat henüz 09.00’dur ve siz bakkala gidip onun için sigara almaya can atarsınız.

Yardımcı olmayı çok isteseniz de sonuçta sizin de bir sabrınız var ve artık bir yerde taşacak…

13. Ve sizi asla anlamadığı için bu konuda dert yanmayı ve kendinizi anlatmayı bırakırsınız. Kıyafetlerinizin kokması, saçlarınızın yağlanması ya da taşıdığınız endişeler onun umurunda olmadığı için siz de buna alışarak yolunuza devam etmeye çalışırsınız.

“Sevgi neydi?”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
203
111
41
30
25
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Eğer kendiniz sigara içmiyosanız sigara içen adamla/kadınla sevgili olunmaz. Sizi seviyosa zaten bırakır. En azından siz yanındayken içmez. Eğer rahatsızlığı... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Buna alışmayın. Göz yummayın. Hoşgörü göstermeyin. O kendini düşünmüyo olabilir ama siz de mi kendinizi düşünmüyosunuz? Siz onun için endişelendiğiniz kadar... Devamını Gör

manoliz

bencil bağımlılar.. hoşgörü gösterilmesi gereken tarafı yanlış anlayanlar.. sigara içenleri komple yakcam bigün.. rüyamda anca :(

observer

Çok şükür böyle bir derdim yok çünkü sigara içtiğini öğrendiğim an jensen ackles görünümlü elon musk kafasında biri dahi olsa gözümde eksilere düşüyor