Görüş Bildir
Haberler
İçedönükler Buraya! Verdiğin Cevaplara Göre Senin Bir Sırrını Söylüyoruz!

etiket İçedönükler Buraya! Verdiğin Cevaplara Göre Senin Bir Sırrını Söylüyoruz!

Nsycl
26.02.2018 - 00:03

Asosyallikle içedönüklüğü birbirinden ayırabilenlere özel test!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım.

2. Klasik bir soruyla başlayalım. Hafta sonlarını genelde nasıl geçirirsin?

3. Arkadaşlarınla dışarı çıkmak yerine maraton yapmalık bir dizi seç!

4. Başka bir içedönük arkadaşla yapılacak etkinlik seç!

5. Peki sence dışadönüklerin en gıcık özelliği hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak stresten uzaklaşmak için gidilecek bir yer seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dışadönüklerin bir numaralı dostusun!

Verdiğin cevaplarda gösteriyor ki sen daha çok evcimen, daha çok içinedönük bir tip olsan da dışadönüklerle aran çok iyi! Yakın arkadaşların genelde dışadönük tipler. Belki onlarla partilemeyeceksin ama sıkıntılı dertli anlarında senin yanında olacakları kesin.

İnsanları cidden sevmiyorsun!

Tabii bu işin abartısı ama sen gerçekten insanlara karşı çok da sıcak kanlı değilsin. Bağıran insanlardan, egolarında boğulanlardan hiç mi hiç haz etmiyorsun. Kırıcı ya da kaba değilsin sonuçta, kedilerle köpeklerle arkadaşlık kurmandan kime ne?

Çok konuşmak yerine çok dinliyorsun!

Seni tanımayanlar 'çok utangaç' yorumu yapabilir fakat aslında olayın gerçeği dinleyiciliği seçmiş bir tipsin. Gerçekten söylemeye gerek bir şey değilse söylemiyor, boş konuşmuyorsun. İyi kalpli ve adaletli tarafın da buradan geliyor.

Son anda plan iptal edenlerdensin!

Plan yapmanın hiç sakıncası olmadığı gibi iptal etmenin de yok tabii fakat sen planı yaparken bile yapmak istemiyor gibisin. Evde yapabileceklerin dışarıda yapabileceklerinden hep daha çekici geliyor. Son anda iptal etmesen bile seninle plan yapan biri kendini her ihtimale alıştırıyor olmalı.

Kaprisli bir sanatçısın!

İşin şakası bir tarafa, dışarıdan kaprisli görünmenin sebeplerinden biri çok mükemmeliyetçi bir tarafının olması. Çok fazla beğenmeyen, her şeyi takdir etmeyen birisin. Bu da bazen kaprise benzetilebiliyor tabii. Sanatçı tarafın da belki bu yüzden bu kadar güçlü.

Azıcık kibirlisin!

Dışarıdan kibirli gibi görünen bu durum aslında senin bilgine olan güveninden kaynaklı. Bir konu hakkında bilgisi olmayıp atıp tutan insanlara hiç tahammülün yok! Yanlışlıkları düzeltme tarzın da bazen kibirliymişsin gibi yorumlanabiliyor. Sonuçta bildiklerinden eminsen, yanlış olduğunu düşündüğün şeyleri düzeltmende bir sıkıntı yok.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
763
190
181
155
67
44
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

İnsanları cidden sevmiyorsun! Tabii bu işin abartısı ama sen gerçekten insanlara karşı çok da sıcak kanlı değilsin. Bağıran insanlardan, egolarında boğulanl... Devamını Gör

Lucinda Kane

İnsanları Cidden Sevmiyorsun! %90'ının sevilecek nesi var ki?

Serenat Athena

Evet insanları cidden sevmiyorum. Çünkü insanlar sevilmeye değmez.