Görüş Bildir
Haberler
İç Çamaşırı Tercihlerine Göre Ne Kadar Şanslısın?

etiket İç Çamaşırı Tercihlerine Göre Ne Kadar Şanslısın?

İç çamaşırının şans getirdiğine inanan birçok insan var. Özellikle yılbaşında kırmızı iç çamaşırının şans getirdiğine inanılır. Bakalım sen, iç çamaşırı tercihine göre ne kadar şanslısın?

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da öğrenebilir miyiz?

3. Hangi iç çamaşırını en özel günün için seçerdin?

4. Karşındakini şaşırtmak istediğinde hangi iç çamaşırını giyerdin?

5. Kesinlikle giymeyeceğin iç çamaşırı hangisi?

6. Akşam dışarı çıkarken hangisini giymeyi tercih edersin?

7. Hangisi senin iç dünyanı yansıtıyor?

Çok şanslısın!

Verdiğin cevaplara göre sen gerçekten şanslısın! Senin kadar şanslı birisi görmedik gerçekten. Bu seçtiğin iç çamaşırı tarzları sana uğur getiriyor ve o gün ne istersen oluyor. Sana ''Şanslı'' lakabı takmışlar resmen. Karşı tarafı etkilemeyi başarıyorsun. Dört ayağının üzerine düşmeyi iyi başarıyorsun ve olayların içinden sıyrılmayı çok iyi beceriyorsun. 

Genellikle ne istediğini iyi bilenlerdensin. Tutuğunu da kopartıyorsun. Kendini sevdirmeyi iyi biliyorsun. Ortamlarda seni çok çekici buluyorlar ve şeytan tüyün olduğunu düşünüyorlar. Hadi bakalım daha iyi şanslar!

Şanslısın!

Verdiğin cevaplara göre sen şanslısın! Tuttuğunu kopartmaya çalışıyorsun ve bunun için çabalamayı da iyi beceriyorsun. Hırslısın ve bu da şansını daha çok arttırıyor. 

Her insanın şansını kendisinin yarattığını düşünüyorsun. İyisini de biliyorsun. Sevdiğin kişi çekici olduğunu düşünüyor. Ona açılmak senin elinde. Şanslısın ve bu da gözde olmanı sağlıyor. İç çamaşırı seçimlerin gayet güzel.

Şanslı sayılırsın!

Verdiğin cevaplara göre sen şanslı sayılırsın! Şanslı sayılırsın çünkü çoğu kez denk gelmiyorsun şansa. Elde ettiğin şeylerin çoğunu kendin çalışarak başarmışsın. Bu günlere kadar iyi gelmişsin. 

İç çamaşırı seçimlerin seni pek şansa itmemiş. Dış görünüşün iç görünüşüne göre çok daha güzel. Kendi tarzını iyi seçiyorsun. Şanslı sayılırsın sadece...

Arada şansın dönüyor!

Verdiğin cevaplara göre senin arada şansın dönüyor. Dört yılda bir şansın dönerse dönüyor. Fakat öyle küçük dönmüyor. Büyük şansların oluyor. Az oluyor öz oluyor. Dönen şanslar seni hayatta harika yerlere getirecek.

Kendin için güzel bir şeyler yap ve iç çamaşırını daha iyi parçalardan seç. Bu seçtiğin iç çamaşırları senin şansın varsa da bitirmiş. Umarım daha iyi olur her şey.

Şanslı değilsin!

Verdiğin cevaplara göre sen şanslı değilsin! Seçtiğin iç çamaşırları senin şansını döndürmüş. Olacağı varsa da olmuyor artık. İç çamaşırın seni çoğu kez hüsrana uğratmış. Çoğu akşamlar iç çamaşırı seçimin yüzünden seni bitirmiş. 

Şansın varmış onu da sen bitirmişsin. Hoşlandığın kişi senin tarzını beğeniyor fakat senin duyguların konusunda çekinceleri var. Karakterine pek güvenmiyor. Kararların konusunda ne kadar ciddi olduğunu göster. Şansı günler dileriz.

Asla şanslı olmayacaksın!

Verdiğin cevaplara göre sen ne yaparsan yap şanslı olmayacaksın. Kendi hayatını kendi başına yoluna koymak zorundasın buna da çok üşeniyorsun. Seni bu hayatta ne iç çamaşırın kurtarır ne de ailen. 

Sen kalmışsın şanssız. Aslında ayağına birçok şans gelmiş fakat sen bunları reddetmişsin. Eğer o şansları değerlendirseydin bugün çok farklı yerlerde olacakmışsın. İç çamaşırı tarzını mutlaka değiştir, belki işe yarar.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
251
216
162
117
55
46
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ozan ASAN

Ulan başta erkeğiz diye seçtik, hala ne kadın iç çamaşırı tercihleri koyup kafa karıştırıyorsunuz :)

Pasif Kullanıcı

Şanslısın! Verdiğin cevaplara göre sen şanslısın! Tuttuğunu kopartmaya çalışıyorsun ve bunun için çabalamayı da iyi beceriyorsun. Hırslısın ve bu da şansını... Devamını Gör