Görüş Bildir
Haberler
İç Çamaşırı Zevkine Göre Bilinçaltında Hangi Duygu Gizli?

etiket İç Çamaşırı Zevkine Göre Bilinçaltında Hangi Duygu Gizli?

02.08.2018 - 18:50

Beğendiğin iç çamaşırını seç, bilinçaltında yatan gizli duyguyu söyleyelim!

Hazırsan başlıyoruz!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

Aşk!

Aşk!

Senin bilinçaltında açığa çıkmaması için bastırdığın duygu: Aşk! Sen tam olarak bir aşk insanısın. Aşka olan inancın ve ihtiyacın oldukça yüksek noktada. Ancak aşkı çok kuvvetli yaşadığın için genelde bundan zarar görüyorsun ve sen farkında olmasan da bilinçaltın seni korumak adına bu duygunu çoğu zaman bastırıyor. Böylece aşk yüzünden eziyet çekmenin de önüne geçmiş oluyor. Sen aslında bu hissi çok daha güçlü yaşayabilirsin ama aşkı yaşarken önlem almaktan kaçındığın için bilinçaltında bu duyguyu çoğunlukla bastırıyorsun.

Öfke!

Öfke!

Senin bilinçaltında sonu gelmeyen bir öfke var. Sürekli gergin ve agresif bir haldesin. Hayata genel olarak nefretle bakıyorsun. Bunun nedeni geçmişte tanık olduğun adaletsizlikler veya çok güvendiğin insanlar tarafından uğradığın ihanetler olabilir. Geçmişte ne yaşadın bilmiyoruz fakat artık bunları arkanda bırakman lazım. Sen güçlü bir insansın ancak zarar görmemek adına her şeye öfkeyle ve nefretle yaklaşmaya başlamışsın. Ne yaşamış olursan ol, sevgiyle ve biraz önlemle zarar görmekten kaçınabileceğini bil. Hayat yaşamaya değer!

Maceraperestlik!

Maceraperestlik!

Senin bilinçaltında büyük bir maceraperestlik gizli. Sen hep yeni yerlere gitmek, yeni insanlarla tanışmak istiyorsun ve yeni hisler keşfetmek istiyorsun. İçinde hep bir uzaklaşma isteği var. Durağanlık, monotonluk hiç sana göre değil. Değişime son derece açıksın ve bundan büyük bir haz duyuyorsun. Aslına bakarsan kendin için doğru olanı yapıyorsun. İhtiyacın olan tek şey biraz cesaret; sonra kim tutar seni!

Korku ve endişe!

Korku ve endişe!

Senin bilinçaltında sürekli bir korku gizli. Sen sürekli bir endişe, korku durumundasın. Genelde her şey üzerine gereksiz fazla düşünüyorsun. Bu yüzden de olmadık sonuçlar çıkarıyorsun kendine ve bunlar seni paranoyaklığa itiyor. Sen kafanda kurduklarınla, korkularınla hayatı çok daha zor bir hale getiriyorsun. Bunları bir kenara bırakıp tat almaya başlamalısın. Hayat senin düşündüğün kadar kötü değil. Biraz oluruna bırak, her neyse geçiyor sonuçta. Göreceksin, o zaman her şey çok daha kolay olacak.

Cinsellik!

Cinsellik!

Senin bilinçaltında saklı duran duygu cinsellik. Sen aslında cinselliğe oldukça düşkünsün, hatta bu dürtün saplantı boyutuna ulaşmak üzere bile sayılabilir. Ancak bilinçaltın bu duyguyu bastırmak için çaba harcıyor. Aslında kendinde bu duyguyu kontrol edebilmek seni daha mutlu ediyor. Cinselliğe olan tutkun senin en baskın duygun ama bunu derinlerde gizli tutmakta da oldukça başarılısın!

Neşe!

Neşe!

Senin bilinçaltında müthiş bir neşe var. Çocuklar gibi şensin sen aslında. Bu da seni son derece pozitif bir insan yapıyor. Fakat yaşadığın sıkıntılar zorluklar seni ister istemez etkilemiş ve neşeni bir miktar kaybetmene yol açmış olabilir.Ama sen kendini biliyorsun ve bu asla sen değilsin! O yüzden kendine gel ve gerçek seni tekrar canlandır. Hayata eskisi gibi neşeli tarafından bakmaya başla. Çünkü zamanı geldi, bu kadar hüzün yeter de artar bile sana. Unutma, hiçbir şey kendini bu kadar yıpratmaya değmez.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
659
262
95
74
43
43
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ya şu #4 mor olan çok tatlı ya ikinci görüşüm bu nerde satıldığını bulamadım bakmadığım site kalmadı alcam ben onu çok istiyorum ya 😭😭😭

Zamhari

Selam. Kardeşim, senin için buldum şu adrese tıkla http://rockboxboutique.co.uk/products/temptation-luxurious-handmade-deep-purple-eyelash-lace-intimate-pl... Devamını Gör

byun baekhyun

hepsiçokgüzsl😍😍😍

Asuna Kenpachi

Maceraperestlik. Yaptığım en büyük macera da Başak burcu olan ablamın elbisesini giyip üzerine yanlışlıkla yağ damlatmaktı. Allah kahretmesin yine çok çılgın... Devamını Gör