Görüş Bildir
Haberler
İç Çamaşırı Zevkine Göre Bilinçaltın Neye Saplantılı?

etiket İç Çamaşırı Zevkine Göre Bilinçaltın Neye Saplantılı?

01.02.2018 - 17:20

Beğendiğin iç çamaşırlarının bilinçaltınla ilgili sana söyleyecekleri olacağını bilmiyordun değil mi?

Öyleyse, testi çöz ve bilinçaltının neye saplantılı olduğunu öğren!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

Aşk!

Aşk!

Verdiğin cevaplara göre senin bilinçaltın aşka saplantılı! Sen o kadar sevgi dolu büyümüşsün ki, hayatındaki her şeye aşkla bağlısın. Demek istediğimiz, bu yalnızca kadın-erkek arasında hissedilen duygulardan ibaret değil. Sen hayatı, hayatta olmayı, doğayı, hayvanları, insanları seviyorsun. Yani senin için bu hayatta maddi şeylerin pek bir önemi yok! Maneviyata daha fazla önem veriyorsun, tek istediğin de verdiğin sevginin karşılığını almak. Ama unutma, sevgin her şeyin ilacı olacak kadar büyük!

Seks!

Seks!

Verdiğin cevaplara göre senin bilinçaltın sekse saplantılı! Hemen 'Ya ne alakası var!' diye çıkışma lütfen. Bu insan doğasında olan bir şey, son derece normal yani. Sadece sen bu konuya biraz fazla takıntılı olabilirsin. Takıntılısın dedik diye de seksten başka bir şey düşünmüyorsun demedik sonuçta. Libidona sahip çıkmak senin elinde 😛 Orasına biz karışamayız.

Yemek!

Yemek!

Verdiğin cevaplara göre senin bilinçaltın yemeğe saplantılı! Sen yaşamak için yemiyorsun, yemek için yaşıyorsun adeta. Yani bu senin için bir tutku, hatta bir sanat! Aslına bakarsan bu durum senin kişilik olarak sadık olduğunu ve evcimen bir yapıya sahip olduğunu gösteriyor. Ne dersin, tam aranan insan değil misin?

Bilgi!

Bilgi!

Verdiğin cevaplara göre senin bilinçaltın bilgiye takıntılı! Bilgiye ve öğrenmeye verdiğin değeri başka hiçbir şeye vermiyorsun. Daima kendini geliştirmenin, araştırmanın ve öğrenmenin peşindesin. Yani tam anlamıyla bilgiye açsın ve asla doymuyorsun diyebiliriz! Bu durum seni oldukça özel kılıyor, etrafından da takdir topluyorsun. Hangi ortamda olursan ol engin bilgilerinle oldukça dikkat çekiyorsun. İşin iyi tarafı, bu süreç senin için asla bitmiyor. Kaç yaşında olursan ol, hep böyle ol!

Öfke!

Öfke!

Verdiğin cevaplara göre senin bilinçaltın öfkeye takıntılı! Muhtemelen geçmişte yaşayıp hazmedemediğin şeyler yüzünden içinde bitmeyen bir öfke var. Adeta patlamaya hazır bir volkan gibisin! Agresifliğin ve öfken yüzünden insanlar sana yaklaşmaya çekiniyor. Bir anda parlıyorsun ve bazen bu çıkışların son derece yersiz oluyor! Bizden sana tavsiye, hayat böyle geçmez. Ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz, elbette haksızlıklar karşısında sesini çıkarmalısın ama çevrendeki insanları kırmamaya özen göstermelisin. Yalnız kalmanı hiçbirimiz istemeyiz.

Mükemmelliyetçilik!

Mükemmelliyetçilik!
www-tc.pbs.org

Verdiğin cevaplara göre senin bilinçaltın mükemmelliyetçiliğe takıntılı! Baştan kabul edelim, sen biraz zor bir insansın. Seni memnun etmek ya da herhangi bir ayrıntıya takılmadan koşulsuz mutlu olman biraz zor gibi. Ama bu durumun son derece iyi yanları da var tabiki! Bu, üstlendiğin her işi kusursuzca tamamladığını gösteren bir ayrıntı aynı zamanda. Sonuçta ayrıntıcısın, dolayısıyla her şeyi didik didik etmeden rahat etmiyorsun. Ne olursa olsun, biraz dengede durmakta fayda var.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
980
411
206
172
69
62
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ama bunlarin hepsi cok guzel secemedim ki :D link yok mu link nerden aliyoruz bunlari :D

B O R A

ben hayatımda hiçbir testte bu kadar zorlanmadım aq hepsi birbirinden güzel

Türkan Nur Erdem

nerden alıyoruz bunları