Görüş Bildir
Haberler
İbrahim Karagül: "Çok Büyük Oyunlar Var, 'Faizi İndirirseniz Dolarla Vururuz, Sizi Çökertiriz' Diyorlar"

İbrahim Karagül: "Çok Büyük Oyunlar Var, 'Faizi İndirirseniz Dolarla Vururuz, Sizi Çökertiriz' Diyorlar"

Batuhan
25.11.2021 - 08:49

Yeni Şafak gazetesi yazarı İbrahim Karagül, Türkiye'nin ekonomik bir saldırı ile yüz yüze kaldığını savunarak, 'Uluslararası tefecilik sistemi ve içerideki unsurları Türkiye’ye açık saldırı başlattı. Faizden kazandıkları azalır azalmaz, Türkiye’den intikam almaya başladı. Para ile vurmaya, ekonomi ile diz çöktürmeye çalıştı. Dolar silahı ile siyasi darbe teşebbüsünde bulundu.' diye yazdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Faiz ve dolar üzerinden ekonomik saldırı başlatıldığını iddia eden Karagül, 'Çok büyük bir oyunla karşı karşıyayız. Şantaj yapıyorlar. “Bize zarar verirseniz ülkenizi batırırız” diyorlar. “Bu düzeni zorlarsanız sizi deviririz” diyorlar. “Faizi indirirseniz dolarla vururuz, sizi çökertiriz” diyorlar. Doların bu kadar yükseltilmesi bir saldırıdır. Erdoğan’ı, hükümeti, Türkiye’yi cezalandırıyorlar. Bu baskıya, şantaja boyun eğersek, bir daha başımızı kaldıramayız. Teslim olursak bir daha ayağa kalkamayız.' ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
33
21
7
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
portside

yalancıyı sikmedikleri için çok şanslı adam.

sakirecayyok

Kimmiş bunlar ya ? Hep dış güçler dış güçler kimmiş bu dış güçler ??

King in the East

peki niye sadece halk çöküyor lan? hani madem ülkemize böyle bir oyun var saldırı var neden size bir bok olmuyor? hep beraber sogan ekmek yiyelim?