Görüş Bildir
Haberler
İBB, Öğrenciler ve Dar Gelirliler İçin 'Kent Lokantaları' Açıyor

etiket İBB, Öğrenciler ve Dar Gelirliler İçin 'Kent Lokantaları' Açıyor

Ulaş
15.06.2022 - 18:19

Ağır ekonomik koşullar altında ezilen vatandaşlar için İBB devreye girdi. Dar gelirlilerin ve öğrencilerin yükünü hafifletmek isteyen İBB 'Kent Lokantaları' açmaya başladı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İmamoğlu’nun vaatlerinden biri olan Kent Lokantalarının ilki Çapa’da açılıyor.

İmamoğlu’nun vaatlerinden biri olan Kent Lokantalarının ilki Çapa’da açılıyor.

İstanbul halkına sağlıklı, kaliteli ve uygun fiyatlı yemeklerin sunulacağı Kent Lokantalarının ilki açılıyor. Başta öğrenciler ve çalışanlar olmak üzere dar gelirliler için hayata geçirilen Kent lokantalarının kısa sürede İstanbul geneline yaygınlaştırılması hedefleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun vaatlerinden biri olan ‘Kent Lokantaları’, dar gelirli İstanbulluların özellikle öğrenci ve emekçilerin günlük yemek masrafına destek olmak için hizmetlerine başlıyor. Halka sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı öğünlerle sunacak ilk kent Lokantası, 17 Haziran’da Çapa’da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından açılacak.

Sadece kadınların çalışacağı lokantalarda 4 çeşit yemek olacak...

Sadece kadınların çalışacağı lokantalarda 4 çeşit yemek olacak...

Kadın istihdamı konusunda tarihinde ilkleri yaşayan İBB, Çapa Kent Lokantası'nda kadın personel istihdam edecek. 10 kişilik kadrosunun tamamı kadınlardan oluşacak. Dar gelirlinin günlük yemek masrafını hafifleten proje, aynı zamanda kadınlara da iş imkanı sunacak.

İBB Lojistik Destek Merkezi’nin hijyenik mutfaklarında, deneyimli aşçılarca özenle hazırlanan dört çeşit yemek her gün kent lokantalarında İstanbul halkına sunulacak. Dileyen herkes, tabldot usulü servis edilecek öğünleri uygun fiyatlarla alabilecek. 12.00-20.00 arası hizmete verecek Çapa Kent Lokantası’nda günde 500 kişi yemek yiyebilecek.

Kent Lokantası’nın ikincisi Bağcılar’da açılacak.

Kent Lokantası’nın ikincisi Bağcılar’da açılacak.

Açılışa hazır hale gelen Bağcılar Kent Lokantası, kısa bir süre sonra Bağcılar Meydanı’nda hizmet vermeye başlayacak. İBB, İstanbul’a yeni kent lokantaları kazandırmak için hazırlıklarını da sürdürüyor. İlerleyen süreçte şehrin farklı noktalarında açılacak Kent Lokantaları, İBB güvencesiyle uygun fiyatlı yemekleri İstanbullularla buluşturacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
238
86
15
11
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
1913

Evinde yemek yapmaya üşenenler doluşur şimdi.öğrencilerde sıkıntı yok ancak diğerleri dar gelirli olduğunu belediyeden onaylatsın.

celineee

Ya aynen bunu soylemeye geldim. Boyle yemek karti gibi birsey yapsalar, basvurusu onaylananlara verilse ve sadece onlar buralardan yararlansa (ogrencilerin z... Devamını Gör

Kaan Bey

Bir tür turnike sistemi olsa(spor salonu girişi gibi), daha.... güvenilir. En azından sabote etmeye çalışanlar başarısız olur. Meclis salonunda 15 liraya kra... Devamını Gör

sevgi

İyi şeyleri desteklemek yerine o iyi şeyleri de eleştirdiğimiz için bu haldeyiz bişeye de “eyvallah yapıyorlar” deyin be