Görüş Bildir
Haberler
İBB İstanbulKart Faizsiz Kredi İmkanı: İBB Faizsiz Avans Hesap Başvurusu Nasıl Yapılır?

İBB İstanbulKart Faizsiz Kredi İmkanı: İBB Faizsiz Avans Hesap Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi, durumu olmayan aileler için yeni bir proje hayata geçirdi. ‘Destek Avans’ projesiyle, İstanbul’daki ihtiyaç sahibi aileler, bin 200 TL’ye kadar kredi kullanabilecek. İBB’nin sağlayacağı avans krediler, nakit olarak ödenmeyecek. İstanbulkart’ta yatırılacak avanslar, İstanbulkart’ın geçtiği her yerde kullanılabilecek. Peki, İBB faizsiz hesap başvurusu nasıl yapılır? Kimler İBB faizsiz krediden yararlanabilir? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Artan market fiyatları ve yaşanan yüksek enflasyon sebebiyle özellikle İstanbul’da geçinmek çok zorlaştı. Birçok vatandaşlar, ay sonunu getirememeye başladı. CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere avans kredi imkanı sağlayacak. Faizsiz olarak açılacak avans hesaplarlar, vatandaşlar marketlerden alışveriş yapabilecek. İşte İBB faizsiz avans hesap ile ilgili tüm bilgiler…

İBB DESTEK KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

'Destek Avans' projesi kapsamında 1200 TL'ye kadar verilecek kredi başvuruları İBB'nin https://kartsorgu.istanbulkart.com.tr adresinden alınacak.

Projeyi sosyal medyadan duyuran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, okulların açılmasıyla birlikte aile bütçelerinin zorlandığı günler yaşandığını belirterek, İstanbulluların bu sıkışık dönemde nefes almalarını sağlayacak bir işbirliği geliştirdikleri söyledi.

İBB FAİZSİZ KREDİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ…

İBB Avans Hesap Nedir, Kaç TL?

İBB Avans Hesap Nedir, Kaç TL?

Destek Avans adıyla hayata geçirilen kampanya kapsamında, kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanan vatandaşlar, 12 aya kadar vade ile 1200 liraya varan miktarda nakit destek alabilecek.

Denizbank'ın değerlendirmesi sonucunda, bankanın müşterisi olan veya olmayan kişiler uygulamadan faydalanabilecek.

İBB Destek Avans Nerede Kullanılacak?

İBB Destek Avans Nerede Kullanılacak?

istanbulkartınıza yüklenen kredi bakiyesini, İstanbul içinde toplu ulaşım araçlarına ek olarak; CarrefourSA, A101, Migros, BİM ve Şok Marketler, İstanbulkart'ın geçtiği iş bankası pos cihazlarının olduğu işyerlerinde, Multinet ödeme noktaları Halk Bakkal BiTaksi, Getir uygulamaları, Beltur, BNB (bisiklet), iTaksi, İBB Sosyal Tesisler, Hamidiye Su Otomatları, Matik Otomatlar, İsper, İspark gibi sosyal alanlardaki harcama ve ödeme işlemlerinizde kullanabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın