Görüş Bildir
Haberler
Hüseyin Baş: "Erdoğan'ın Karşısında Tuvalet Terliği Olsa Ona Oy Veririm"

etiket Hüseyin Baş: "Erdoğan'ın Karşısında Tuvalet Terliği Olsa Ona Oy Veririm"

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı, cumhurbaşkanı seçiminde partisinin tavrını açıkladı. 

Baş, cumhurbaşkanı seçimine ilişkin 'İkinci tura kalırsa, sosyal medyada diyorlar ya 'tuvalet terliği olsa ona basarım' diye... Erdoğan'ın karşısına kim varsa onu destekleriz' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Habertürk'te katıldığı canlı yayında cumhurbaşkanı seçiminde partisinin tavrını açıkladı.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Habertürk'te katıldığı canlı yayında cumhurbaşkanı seçiminde partisinin tavrını açıkladı.

'Bütün adaylar netleşince karar vereceğiz. Şimdilik tek kararımız Erdoğan'ı desteklemeyeceğimiz' diyen Baş, şöyle konuştu: 'Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı kırmızı çizgimiz. İkinci tura kaldı, Erdoğan ve Kılıçdaroğlu var. Kılıçdaroğlu'nu destekleriz. Sosyal medyada diyorlar ya 'tuvalet terliği olsa ona basarım' diye. Erdoğan'ın karşısına kim varsa onu destekleriz. ' diye konuştu.

Hüseyin Baş, Erdoğan'ın karşısında Kılıçdaroğlu var ise Kılıçdaroğlu'nu; İnce var ise İnce'yi, Sinan Oğan var ise Sinan Oğan'ı destekleyeceklerini söyledi. İşte Hüseyin Baş'ın o açıklaması:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
330
182
87
24
19
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Hemde sarı tuvalet terliği böle basınca çorabı ıslatanlardan….

ömer

Hiç sorun değil eldivenle basarız :) :)

Berk

Bu ülkede boş koltuk bunlardan daha güven verici olduğunu kanıtladı. Dolar kuru uçarken boş koltuk sayesinde piyasalara güven aşılanarak doların yükselişi du... Devamını Gör

h.ibrahim

sıçtıgım boku bile desteklerim aq

Pasif Kullanıcı

ahahahaha