Görüş Bildir
Haberler
Hülya Koçyiğit'in Torunu Aslışah Alkoçlar Anne Oldu! Oğullarının Adı İse...

Hülya Koçyiğit'in Torunu Aslışah Alkoçlar Anne Oldu! Oğullarının Adı İse...

Müge Kakşi
26.09.2021 - 20:00

Türk sinemasının usta ismi Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar iş insanı Kaan Demirbağ ile geçtiğimiz Şubat ayında dünya evine girmişti. Evliliklerinden kısa süre sonra hamile olan Aslışah Alkoçlar bugün doğum yaparak bebeğini kucağına aldı. Alkoçlar bebeklerinin dünyaya geldiğini sosyal medya hesabından paylaşırken oğullarının adını da açıkladı. Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslışah Alkoçlar Anne Oldu

Aslışah Alkoçlar Anne Oldu

Türk sinemasının usta oyuncusu Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar (28) ile iş insanı Kaan Demirağ (37), şubat ayında dünya evine girmişti.

Cem Bebek Dünyaya Geldi

Çift, bugün sabah saatlerinde ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Güzel haberi Aslışah Alkoçlar sosyal medya hesabından duyurdu. Alkoçlar, 'Oğlumuz Can Demirağ 26.09.2021'de doğdu. Heyecanımızı ve mutluluğumuzu bizimle paylaşan herkese sonsuz teşekkürler' mesajını paylaştı.

Şubat Ayında Dünya Evine Girmişlerdi

Şubat Ayında Dünya Evine Girmişlerdi

9 Ocak'ta nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan çift, şubat ayında Beşiktaş'taki bir otelde nikah masasına oturmuştu. Mutluluğa 'Evet' diyen ikilinin nikah töreninden kareler sosyal medyada paylaşılmıştı.

Aslışah Alkoçlar Kimdir?

Aslışah Alkoçlar Kimdir?

Aslışah Alkoçlar, 1993'te İzmir'de doğdu. Selim Soydan ve Hülya Koçyiğit’in torunu, eski oyuncu Gülşah Alkoçlar’ın kızıdır. Babası iş isnanı Ender Alkoçlar'dır. Alkoçlar, Londra’da ekonomi üzerine eğitim almıştır.

KAAN DEMİRAĞ KİMDİR?

Kaan Demirağ, HD Group'un sahibi Demirağlar'ın oğludur. Gıda sektöründe yönetici olan Demirağ, 37 yaşında.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın