Görüş Bildir
Haberler
Hülya Avşar'dan Bergüzar Korel'e Sanat Kariyerine Ek Olarak Farklı İşler de Yapan Ünlüler

Hülya Avşar'dan Bergüzar Korel'e Sanat Kariyerine Ek Olarak Farklı İşler de Yapan Ünlüler

R.G.
10.08.2021 - 14:35

Medya, televizyon ve internet dünyasından tanıdığımız ünlülerin sorunsuz ve uğraşsız hayatlar yaşadığını düşünenler olabilir. Halbuki onlar da hayat telaşında kendilerine farklı yollar çizerek geleceklerini garantiye almak için çalışıyorlar. Tanındıkları kariyerlerinin yanı sıra farklı sektörlerde ek iş yapan çok sayıda ünlümüz var. 

Gelin, bir yandan kendi işinin patronu olmayı tercih etmiş ünlülerin alternatif kariyerlerine yakından bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. İbrahim Tatlıses

1. İbrahim Tatlıses

'Ayağında Kundura' türküsündeki gönüllere dokunan sesiyle Türkiye tarihine damga vuran sanatçılardan biri olan İbrahim Tatlıses'ın oldukça başarılı bir girişimcilik hikayesi var. Gıda sektöründen taşımacılığa, turizm sektöründen yapımcılığa kadar çeşitli alanlarda şirketleri bulunan İbrahim Tatlıses, birçok insana da istihdam sağlıyor.

2. Seray Sever

2. Seray Sever

Oyunculuğunu keyifle izlediğimiz Seray Sever, sektör değiştirmeden ek kariyer yapmayı tercih eden ünlülerimizden. 2008 yılında açmış olduğu prodüksiyon şirketi ile kamera önünde olduğu kadar yapım aşamasında da emek veriyor.

3. Merve Boluğur

3. Merve Boluğur

Acemi Cadı Ayşegül olarak hayatımıza giren Merve Boluğur, başarılı oyunculuk kariyerinin yanında kendi markasını kuran ünlülerimiz arasında yerini alıyor. Merve Boluğur'un kendi adını taşıyan bir kozmetik markası bulunuyor.

4. Berdan Mardini

4. Berdan Mardini

Başarılı bir müzik kariyeri olan Berdan Mardini kendi memleketine yatırım yaparak bölge halkına da istihdam sağlamayı tercih etmiş. Mardini'nin memleketi Mardin'de gül ve gül yağı üretimi ile ilgili bir girişimi bulunuyor.

5. Bergüzar Korel

5. Bergüzar Korel

Oynadığı her rolün hakkını veren başarılı oyuncu, çocukluk hayalini bir kafe açarak gerçekleştirmiş durumda. Oyunculuk kariyerinin yanında butik kafesinde kendi tariflerini de misafirlerinin beğenisine sunan Bergüzar Korel sizce de yaptığı her işi aşkla yapmıyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Hülya Avşar

6. Hülya Avşar

Hülya Avşar'ın ek iş macerası kendi hissettiği bir ihtiyaçtan sonra doğmuş. İstediği gibi bir beyaz tişört bulamadığını söyleyen Hülya Avşar, kendisiyle aynı arayışta olan insanlara by-H markası ile beyaz tişörtler üretiyor.

7. Kim Kardashian

7. Kim Kardashian

İnternetin yaygınlaşmasıyla hayatımıza dahil olan isimlerden biri de Kim Kardashian. Farklı fiziği ile adından çokça söz ettiren, dergilerde modellik, sunuculuk ve oyunculuk yaparak birçok alanda karşımıza çıkan Kardashian, aynı zamanda kendi işinin de patronu. Kozmetik, iç giyim gibi modelliğini yaptığı birçok sektörde marka sahibi olan Kim Kardashian'ın ürünleri de oldukça popüler.

8. Rihanna

8. Rihanna

Pop müziğin en başarılı ve tanınmış isimlerinden biri olan Rihanna, fırtınalar estirdiği sahnedeki başarısını ticarette de gösteriyor. Rihanna, soyadını taşıyan Fenty Beauty isimli bir kozmetik markası ve Savage X Fenty isimli bir iç giyim markasının sahibi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
5
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın