Görüş Bildir
Haberler
Hükümet Kadın 2 Konusu Nedir? Hükümet Kadın 2 Oyuncuları Kimdir, Nerede Çekildi?

Hükümet Kadın 2 Konusu Nedir? Hükümet Kadın 2 Oyuncuları Kimdir, Nerede Çekildi?

Müge Kakşi
28.01.2021 - 14:20

Sermiyan Midyat'ın hem senaryosunu yazıp hem de yönetmenliğini yaptığı Hükümet Kadın 2 filmi en sevilen Türk komedi filmleri arasında yerini almıştır. BKM Yapım'ın üstlendiği Hükümet Kadın 2 filminin başrollerinde ise Demet Akbağ, Sermiyan Midyat, Mahir İpek ve Gülhan Tekin gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir, nerede çekildi ve oyuncu kadrosunda kimler var? Merak edilen tüm detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hükümet Kadın 2 Konusu

Hükümet Kadın 2'de ilk filmde yaşananların 7 yıl öncesine gidiyor; Xate ve kocası Aziz Veysel'in Faruk ile olan azılı mücadelesine tanık oluyoruz. Xate'in Güneydoğu'nun ilk kadın belediye başkanı olmasına henüz yedi yıl vardır ve şimdilik belediye başkanı Aziz Veysel'in eşi olarak yaşamaktadır. Faruk'un bitmek bilmeyen koltuk sevdasının kökeni de bu günlere dayanmaktadır. Xate, sıradan sabahlardan birinde Aziz Veysel'i evden uğurlarken beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Bu kötü sürpriz de Xate ve Faruk'u bir kez daha karşı karşıya getirir. Daha da beklenmedik olanı ise tüm kasabalıyı şaşkına çeviren ‘erken seçim' kararıdır.

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'ın kendi babaannesinin yaşamından esinlenerek kaleme aldığı Hükümet Kadın filminde, Güneydoğu'nun ilk kadın belediye başkanı olan Zekiye Midyat'ın hikayesini izlemiştik. Devam filminin başrollerinde bir kez daha Demet Akbağ'ın ve Sermiyan Midyat yer alıyor.

Hükümet Kadın 2 Filmi Nerede Çekildi, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Sermiyan Midyat'ın kendi hikayesinin anlatıldığı Hükümet Kadın 1 ve 2, Mardin'in Midyat ilçesinin bir köyünde köyünde çekildi. Oyunculardan bazıları da köyden insanlar oldu.

  • Demet Akbağ – Xate

  • Sermiyan Midyat – Faruk

  • Mahir İpek – Ikram

  • Gülhan Tekin – Fehime

  • Ercan Kesal – Aziz Veysel

  • Nazmi Kırık – Ferhat

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın