Görüş Bildir
Haberler
HTC One M10 Konsept Fotoğrafları Yayınlandı

HTC One M10 Konsept Fotoğrafları Yayınlandı

Onedio Medya
07.04.2015 - 20:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

HTC One M9’un ne kadar hoş gözüktüğünü hepimiz biliyoruz ama geçen seneki versiyonundan da çok fazla farkı olduğunu söyleyemeyiz. HTC’nin bu tavrı için, aynı iPhone’un yaptığı gibi sabit bir tasarım üzerinden ilerlemeye çalıştığı düşüncesi ortaya çıkıyor. 

Androidjs’den Jermaine adlı kişi, HTC’nin gelecek yıl çıkması beklenen HTC One M10 telefonunun planlanmış konseptini yayınladı. Tasarımlar One M10’un 2016’da çıkacak olan Android telefonlar arasında yüksek bir noktada olduğunu gösteriyor.

HTC kendi belleğini kaybetmeden Apple ve Samsung gibi telefonlar üretecekse eğer, o telefonlar kesinlikle yayınlanan bu fotoğraflarda yer alıyor demektir. Görünüş bakımından metal olduğu anlaşılan tasarımlar aslında metal görünümlü plastik gibi gözüküyor.

Ne olursa olsun, bu fotoğraflardaki konsept güzel fikirlerin ortaya çıkmasına da kolaylık sağlıyor. USB jak girişinin yanında aynı zamanda 3.5mm kulaklık çıkışını görüyoruz. Ses butonlarını da sol tarafın üstüne doğru taşındığı görülüyor. Güç tuşu ise hala sağ tarafta.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Webtekno

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0