Görüş Bildir
Haberler
HTC Akıllı Telefonlarınızı %40 Oranda Daha Hızlı Şarj Edin

HTC Akıllı Telefonlarınızı %40 Oranda Daha Hızlı Şarj Edin

Onedio Medya
03.11.2014 - 17:33 Son Güncelleme: 03.11.2014 - 18:13
İçeriğin Devamı Aşağıda

HTC One kullanıcıları için güzel bir haberimiz var. Akıllı telefon üreticisi şimdi de HTC One serisi için Rapid Charger 2.0 isimli bir hızlı şarj cihazı tanıttı. Yeni şarj cihazı ile akıllı telefonlarınızı normal şarj cihazlarınızdan %40 daha hızlı şarj etmeniz mümkün.

Yeni aksesuar için HTC'nin bir de iki kötü haberi var. Birincisi Rapid Charger şu anda sipariş edilemez durumda, HTC'nin resmi web sitesinde ürün görünse de herhangi bir satın alma seçeneği sunulmuyor. HTC'nin dağıtımı bölgeler arası değiştiği için büyük ihtimalle Avrupa'nın da Rapid Charger'ı alma süresi gecikecek. İkinci olarak ise yeni şarj cihazı ile çalışacak cihazlar şu anda sınırlı sayıda. HTC One M8, HTC Desire Eye ve HTC One E8 şimdilik Rapid Charger için duyurulan seçenekler.

Yine de HTC Rapid Charger 'ın kullandığı Qualcomm hızlı şarj teknolojisi sayesinde aynı şarj teknolojisine sahip diğer cihazları da kullanmak mümkün gibi görünüyor. HTC şu anda diğer modellere destek vermese de Qualcomm ile çalışan herhangi bir model Rapid Charger ile uyumluluk sağlayabilir. Ayrıca bataryanın gücüne göre de şarj süresinin değişebileceği gözlemleniyor. 3300 mAh'lik bataryaya sahip bir akıllı telefonun %60 şarja erişmesi tam yarım saatte gerçekleşiyormuş.

HTC Rapid Charger'ın fiyatının ne kadar olacağı ve ne zaman ülkemize giriş yapacağı henüz belli değil. Diğer markaların hızlı şarj üniteleriyle karşılaştıracak olursak örnek olarak Motorola'nın hızlı şarj ünitesi 35 dolardı.

Kaynak: http://www.tamindir.com/htc-akilli-te...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın