Görüş Bildir
Haberler
HSK’nın Gülşen Açıklamasında Bekir Bozdağ İddiası: ‘Birçok Üyenin Haberi Yoktu’

HSK’nın Gülşen Açıklamasında Bekir Bozdağ İddiası: ‘Birçok Üyenin Haberi Yoktu’

Şarkıcı Gülşen, yaklaşık dört ay önce bir konserinde arkadaşına söylediği ‘imam hatipliler’ sözü sebebiyle dün akşam saatlerinde tutuklanmıştı. Birçok kesimden tepki alan bu karar sonrasında Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) açıklamada bulunmuştu. Yapılan açıklamaya ise Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın müdahale ettiği iddia edildi.

Gülşen’in tutuklanması üzerine HSK’nın yaptığı açıklamayı bu içerikte sizlerle paylaşmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Bekir Bozdağ tarafından yaptırıldı’

‘Bekir Bozdağ tarafından yaptırıldı’

Ankara Gazeteci isimli sosyal medya hesabı, HSK’nın açıklamasının doğrudan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından yaptırıldığı iddia etti.

Sosyal medyadaki iddia şu şekilde;

“Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) Gülşen'in tutuklanmasına tepki gösterenlere karşı yaptığı açıklamanın Kurul'un üyelerinin onayı alınmadan, doğrudan Bakan Bekir Bozdağ tarafından yaptırıldığı ortaya çıktı. Birçok üye, açıklamadan tatildeyken haberi oldu.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
86
27
15
5
4
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sananekiadımdan

Artık açıklama yapmanız için bir şeyler açıklamak zorunda değilsiniz. Yüce hükümetimiz sizin adınıza, haberiniz yokken, açıklama yapacaktır.

engn

İçişleri bakanı Sedat Peker’in açıklamaları yüzünden savcıları göreve çağırması gerekirken olayı örtbasa yönlendirir, Ağrı’daki parti başkanı ve devlet görev... Devamını Gör

Merve Korkut

BETER OLSUN !!!!

Nurdan N. Katipoglu

Konudan bağımsız olarak; (Türkçe ikinci diliniz sanıyorum) eminim günlük hayatınızda daha etkin kullanabiliyorsunuzdur Türkçeyi ama yabancı dil öğrenirken o ... Devamını Gör