Görüş Bildir
Haberler
Hocam Kraliçe Kan Kaybediyor Tuvalete Gidebilir Miyiz? Ufak Tefek Cinayetler'de Son Durum

etiket Hocam Kraliçe Kan Kaybediyor Tuvalete Gidebilir Miyiz? Ufak Tefek Cinayetler'de Son Durum

10. bölümün sonunda Serhan yılbaşı gecesi tutuklanmıştı. Aksak ailesinin çöküşü, 11. bölümde büyük bir hızla devam etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serhan akıllı adam biliyorsunuz. Ama Rıza'nın yaptıklarını fark edemedi, tutuklandı. Gençliğinde de yapayalnız olan bu adam, bir başına bu suça maruz kaldı.

Kızların gençliği gibi Serhan'ın gençliğinde de tam 12'den vurmuşlar. Görür görmez sonunda nasıl Merve ile bir araya geldiğini göreceğimiz için heyecanlandık.

Deliller ve kaçma riski göz önüne alınarak tutukladılar Serhan'ı. Panik atağı olan biri için çok büyük bir sınav.

Bu durumu bilen Oya da soluğu emniyette aldı. Şansına emniyet müdürü, bir hastasının babası çıkınca durumun vehametini de gözleriyle gördü.

Zor sadece Serhan'a zor değil. Tüm birikimi Serhan'ın şirketinde yatan Sarmaşık ahalisi, köy meydanında linç eder gibi seviyesiz seviyesiz linç baskını yaptılar Merve'nin evine.

"Kral tebaanın akrabasını öldürür, er geç unutulur. Tavuğunu alırsan, işler değişir." Edip söyleyince daha havalı oluyor tabii ama durum bu.

Serhan'ın bu evi aldığı günü, kızını bir prenses olarak büyüteceğini hayal ettiği günleri düşünüp düşünüp delirmelik tam.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Neyse ki imdadına Oya yetişti. Sarmaşık'taki primini kullanarak kadınları ikna etti ve uzaklaştırdı.

Tüm bunlara şahit olan Merve, kapısını sadece ona açtı. Kucakladığını gördü bu gözler, her daim saldırdığı Oya'ya kucak açtığını...

Ve korkunç bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalmıştı. Abisi Rıza suçu Serhan'a yıkıp kaçmıştı.

Yerinde olmak istemediğim insanlar listesinin ilk sırasında Rıza var şu an.

Komşuların şerrinden kurtarmakla kalmayıp, Merve'yi annesinin evine kaçıran Oya, büyük bir minnet borcunu cebine atmış oldu.

Onun minnet borcu umrunda değil tabii, temiz kalbi her şeyin sebebi. Belki biraz da kocasıyla aşk yaşamasının verdiği miniminnoş vicdan azabı...

Canımız kraliçemiz Merve'nin İstanbul'un taşra semtlerinden Nişantaşı'nda oturmak zorunda kaldığını düşünebiliyor musunuz? Allah'ım bu nasıl keder!

Annesi Bodrum'da yaşadığı içi bu ev boşmuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arkasından binbir dolap dönmeye başladı. Önce Pelin onun koltuğuna oturmak için harekete geçti, sonra da Arzu Serhan'ın portföyüyle yeni bir şirket kurmaya başladı.

Hayatı boyunca çalışmamış ve işin ilk günü şirkete anne kurabiyesi yapıp getiren Arzu'ya bakın hele. Hala kötü niyetli olmadığını düşünmek istiyoruz.

Bir de Sarmaşık'ın faydasız ikilisi Oranj Mehmet ve Tay Tay var. İkisi de paraları gittiği için kendilerince Serhan'a kinliler. Pelin'in haberi yok, durumu öğrenen Burcu ise muhtemelen bir süre sonra gemiyi terk edecek.

Bir de Sarmaşık'ın faydasız ikilisi Oranj Mehmet ve Tay Tay var. İkisi de paraları gittiği için kendilerince Serhan'a kinliler. Pelin'in haberi yok, durumu öğrenen Burcu ise muhtemelen bir süre sonra gemiyi terk edecek.

Hatta Mehmet durumu Arzu'dan öğrenmeye de çalıştı ama Arzu kurumsal bir e-mail okur gibi cevap verince iyice çıkmaza girdi. Bakalım Burcu Subaşı istediği düğünü yapamayınca ne olacak.

Gemiyi terk etmek derken, Serhan'ın gemisini terk edip etmeyeceğini henüz bilmediğimiz Merve'nin o gemiye nasıl bindiğini de öğrendik. Tabii her şey onun bir "Aksak" olduğunu öğrenmesiyle başlıyor.

Bir dakika önce selamını bile almadığı arkadaşının masasına Serhan'a yaklaşmak için damlamış. Adım adım onu takip etmeye başlamış.

'Sen beni hiç tanımamışsın tatlım. Ben istersem alırım.' 

Aldı.

O nereye bakıyorsa orada olmuş Merve. Serhan gibi akıllı bir adamı kandırıp, ruh ikiziymiş gibi göstermiş kendini.

'Sen de benim gibi yalnız takılmayı seviyorsun galiba?' dedi her gün evinde parti veren kadın...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevdiği grubun konserine bilet alıp ilişmiş, film festivallerini takip etmiş. Yavaş yavaş bağlamış kendine.

Geçtiğimiz bölümlerde aslında hiç sevmediğini ama Serhan'ın gözünü boyamak için oynadığını öğrendiğimiz bu kart oyununu bile oynamış. Ailesinin yokluğundan faydalanıp, Serhan'ın her şeyi olmuş.

Ama şimdi Serhan ondan evlerini satmasını isteyince Merve'nin hayatı altüst oldu. Sarmaşık'ın Kraliçesi giderse ne olur?

Ev daha önce tedbir için Merve'nin annesinin üzerine yapılmış, yani el koyulmamış.

Gazla çalışan Pelin ve "bırak sister'ın olayım" diyen Burcu, Kraliçe olmaya kalkar.

Merve de Pelin'in bu planından habersiz, kızları toplayıp görev dağılımı yaptı. Oya site yönetiminde, Pelin de okul aile birliğinde herkesi yatıştıracak ve Serhan'ın suçsuz olduğuna ikna edecekti. Arzu da evine çağırıp insanları yumuşatacaktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ama Merve bi kere yara alınca onu yere sermek zor olmadı. Pelin insanları yatıştırmak yerine Serhan ve Merve'ye karşı kışkırtıp tüm suçlamaların doğru olduğunu söyledi. Başkanlık koltuğunu da kaptı.

Uğraşılan şeyin de bir sitenin düzeni ve okul aile birliği olması üzmüyor değil...

Merve cilt bakımına bile kabul edilemeyecek durumda olduğunu görünce planının işlemediğini anladı ve o zor kararı verdi.

Evini satılığa çıkardı. Yıllar önce gelip devasa bir imparatorluk kuran Merve Aksak, artık orada olmayacak. İnanabiliyor musunuz?

Ev Oya'ya, Arzu'ya, Burcu'ya ve Pelin'e peşkeş çekildi. Hatta parası kalmayan Mehmet ve daha dün portföy ayıklayan Arzu bile satın almaya kalktı. Ne çok yamyam varmış!

'İsmini vermek istemeyen bir seyirci' evi satın aldı. Merve bu kişinin kim olduğunu merakla bekliyordu, biz de...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pelin! Evi Pelin almış ve çok büyük bir savaşın başlangıcına sebep olmuş meğer. Biz de Merve de son dakika golü yedik.

Babasını ikinci torunla kandırıp faydasız Taylan'a bir mülk daha kazandırmış.

"Kahveye de beklerim tatlım, biliyorsun adresi". İşte büyük savaşın startı verildi.

Hele şu laf; 'Senin de endişe etmene gerek kalmadı. Öyle tanımadığım vizyonsuz biri evimi nasıl dekore eder diye endişe etmene hiç gerek yok.'

Dekorasyon önemli tabii.

"Bir kralı yaraladıysan, geri dönüşünden çok korkmalısın."

Unutmayın, o cinayet bu evde işlendi.

Yerinde olmak istemediğim insanlar listesinin ikinci ve üçüncü sırasında da Pelin ve Taylan var artık.

Her hafta olduğu bu hafta da en çok izlenen dizilerden biri oldu. AB'de birinci olarak yerini sağlamlaştırdı.

Her hafta olduğu bu hafta da en çok izlenen dizilerden biri oldu. AB'de birinci olarak yerini sağlamlaştırdı.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni bölüm fragmanı da burada 👇

Sosyal medya da dizinin efsane 11. bölümünü es geçmedi.

Allah sonunu benzetmesin.

Hey cidi Gaaaaaaa raaaaa deeee nuuuuuuz

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hepimizi çıldırttın hepimizi.

Tez zamanda geri dön Merve. Görülecek çok hesabın var kral.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
292
122
86
13
8
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hipergrafi

"Serhan'ın karanlık bi yanı var!!" Bu vurguyu ikinci kez duyduk bu hafta. Muhakkak bir şeyler çıkacak bunun altından. Serhan ya karısının zor durumda bırakıl... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

bence merveye iyi oldu, seviyorum kadını ama o da millete az çektirmedi

sena

plot twist beşiktaş aşkıyla yanıp tutuşan oranj mehmet lig performansımıza daha fazla dayanamaz ve kendini balkondan aşağı salıverir