Görüş Bildir
Haberler
Ufak Tefek Cinayetler: Kraliçe Merve Devrinin Talihsiz Çöküşü

Ufak Tefek Cinayetler: Kraliçe Merve Devrinin Talihsiz Çöküşü

Merve Aksak hayatımıza girdiğinden beri heyecanla neler yapacağını bekliyoruz. İşte bu bölüm o heyecanın doruk noktasındaydık...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hatırlarsanız Edip kızların kirli çamaşırlarını Serhan ve Taytay'ın önüne dökmeye kararlıydı. Kızların korkudan botoksları eridi.

Birkaç bin avroluk çamaşırlardan bahsetsek keşke. Edip ve Oya'ya 96 yılında nasıl bir oyun oynadıklarını anlatacaktı Edip.

Ama ne var ki Oya Edip'i durdurdu. Oya'nın bunu yapmaya cesaret bulamaması kızlara zaman kazandırdı.

Queen M de boş durur mu, Edip'i köşeye sıkıştırdı. Uzlaşmaya çalışsa da Edip'in kararlı olduğunu görünce kooooskoca Merve'nin yıkıldığını sandık.

Ama o bir Merve...

O kendi kirli çamaşırlarından korkadursun, öte yanda Oya ve Serhan arasında buzlar erimeye başladı.

Bundan habersiz olan Merve, Pelin'i ve eşlerini alıp spaya götürdü. Edip'ten kaçırarak zaman kazanacak, hem de hikâyeyi kendi yalanlarıyla süsleyecekti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk kimden duyarsan ona inanırsın felsefesinden yola çıkarak Oya'nın zilliliğinden başlayıp Edip'in kart zamparalığına kadar gitti. Yalanı yalanla büyüttü.

Pelin'in çaresizce Merve ne derse onu göre reaksiyon vermesi gerçekten çok komikti😃

Serhan kızların iftira attığını anlayıp hikâyenin açıklarını deşince de "Serhan bu insanlar şu an sevgililer farkında mısın?" kozunu kullansalar da Serhan'dan şüphe bombası geldi: "O konudan hiç emin değilim!"

Peki Oya ve Edip sevgili değilse, bu kol düğmesi kimin?

İyice sinirlenen Merve'nin önü alınamadı tabii. Tüm bilgileri bir araya getirince Edip'in Oya'ya aşık olduğunu anlayan Merve, onu Oya ile tehdit etti. Edip de susmaya karar verdi.

Merve: Benim daha güzel planlarım var. Şöyle şeyler; o çok sevdiğin Oyacığın hayatı bir anda altüst olacak bundan sonra. Uyku haram olacak. Her işinde bir aksilik çıkacak. Sorun üstüne sorun, problem üstüne problem. Bak şimdi Oyacığı düşününce gerçekten çok üzüldüm...

Edip tehditi yok edildiyse de Serhan'la ilgili sezdiklerinden hiç memnun değildi. Arzu'ya Mehmet'in aldattığı dönemdeki hallerini sordu. Koltukta uyuyormuş, yatağa gelmiyormuş.

Tıpkı Serhan gibi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bunu kafaya takıp Serhan'ın iş yerini teftişe gitti. Bütün kızlar potansiyel bir tehlikeydi onun için.

Ve hiç beklemediği bir anda kocasını aniden köşeye sıkıştırdı. Serhan Aksak da olsan bu kadından fena halde korkman lazım...

Of bu kadar güzel, güçlü, akıllı ve ruh hastası bir karın varken neden derin dondurucu Oya neden 😔

Her yerden darbe yemeye devam ediyordu Kraliçe. Taytay'ın Pelin'e "Yanlış ata oynama. Sanki Merve'nin dönemi biraz geçiyor gibi" tavsiyesiyle bir saniyede taraf değiştiren Pelin de yeni problemi oldu.

Sırf site yönetiminde yaptıklarıyla takdir topladığı için biraz güçlenince, tatlısını balını sister'ını hemen sattı Pelin.

Merve sırtındaki bıçakların farkında bile değilken Serhan'a kendisini mahvedecek bir bilgi verdi: Oya'nın tüm bu oyunu oynamasının sebebi evinde buldukları kol düğmesiydi. İstemeden Oya'yı akladı yani.

Serhan 'Tüm bunları benim için mi yaptı yani' diye düşüne düşüne bir yemeği yedi bir aklını.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üstelik kocasının ona tekne alamayacağını öğrenince dünyası dağıldı. Ben de kocamın tekne alamayacağını öğrenince birebir böyle oluyorum...

Serhan'la ilgili bu kadar sırra dayanamayıp şirketin durumunu abisine sordu. Kurda kuzu misali, şirketi dolandıran adama sordu yani...

Abisi içini rahatlatsa da, yine de ipin ucundan tutmaya kararlıydı. Bu arada abisine ileride neler yapacak acaba. Sakallarını koparır bir bir herhalde...

Tüm bu dertleri, teknesizlik vesaire yetmiyormuş gibi bir de site yönetiminin artık Oya'yı dinlediğini fark etti. Yer mi bunu Sarmaşık Çocuğu?

Hem yönetim toplantısına gidip "Fikirlerimi iyi ki uyguladın Oyacım" diyerek ona küçük kardeş çekti, hem de sitenin en görkemli yılbaşı partisini evinde verdi. Buranın tek bir lideri var demenin en havalı ve masraflı yolu.

Ne var ki bu parti Oya ve Serhan'ın birbirlerine açılmasına sebep oldu. Serhan'la zaman geçirmek için bahaneler ürettiğini söyleyen Oya, Serhan'ın on/off tuşuna bastı. On Serhan on!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saatte 60 km hızla gelen Oya ile saatte 200 km hızla gelen Serhan'ın büyük çarpışması gerçekleşmek üzereydi...

Ama odaya bir anda Raşel daldı ve geri dönüşü olmayan bir yola girildi. Bakalım bu sırrı ne kadar zaman içinde tutabilecek?

Hiçbir şey olmamış gibi partiye dönüp eğlenmeye devam ettiler. Herkesin keyfi çok yerindeydi.

Derken... Yılbaşı gecesi parti verilen eve baskın vermeye karar vermiş polis, Serhan'ı tutukladı.

Herkesin içinde kocası tutuklanan Merve'nin nasıl bir şoka girdiğini hayal edebiliyor musunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Herkesin parasının Serhan'ın şirketinde olduğu bir sitenin değil lideri, rezil olanı kim olur tahmin edebiliyor musunuz?

"Kalabalıklar en çok kralın devrilme hikâyesini izlemeyi sever. O yüzden de kimse durdurmaz uçuruma giderken kralı. Nefeslerini tutup izlerler". Merve'nin ne yapacağını beklemek o kadar heyecanlı ki!

O kadar heyecanlı bir bölümdü ki; her zamanki gibi değil günün, haftanın en çok izlenen dizilerinden biri oldu.

O kadar heyecanlı bir bölümdü ki; her zamanki gibi değil günün, haftanın en çok izlenen dizilerinden biri oldu.

TOTAL'de 3.,AB'de 2. ve 20+ABC1'de yine 2. olarak yerini korudu.

Sosyal medyanın gündeminde de yine #şüphe etiketiyle bu dizi vardı. Serhan & Oya aşkı bayağı tutuyor.

Hiç havalı bir giriş değil gerçekten...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pek değinmedik ama Arzu gitgide iş hayatında yükseliyor ve Mehmet'i kendi çukurunda terk ediyor. Bu taraf çok iyi👍

Öf nolur o kadar sevimsizleşmesin.

Haftaya Serhan...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
299
149
106
16
11
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jenny Humphrey

Mert Fırat ve Gökçe Bahadır yakışmıyor bence.Aynı yaşta olsalar da Gökçe, Mert'ten büyük görünüyor.Oya karakteri çok donuk, hep aynı boş bakış var, içimi bay... Devamını Gör

kamurr

aynı şeyi bende düşünüyorum ama şöyle bi durum da var oya karakterinin bu denli donuk olması gençliğinde yaşadığı ağır travmadan olsa gerek

sadbutromantic

İzlemiş kadar oldum.

Apollonia corleone

aslıhan gürbüz ne iyi oyuncuymuş vay anasını.Kolay kolay kötü karakterlerden nefret etmem ama mervenin kafasını yaşıyor kadın karşımda canlı kanlı duruyor sa... Devamını Gör