Görüş Bildir
Haberler
Hizmet Anlayışı ile Sınırları Zorlayan Dünyanın En İlginç 12 Genelevi

etiket Hizmet Anlayışı ile Sınırları Zorlayan Dünyanın En İlginç 12 Genelevi

Dünya genelinde seks sektörüne hizmet veren birçok genelev var. Bunlardan bazıları ise verdikleri hizmetler ile farklılıklarını ortaya koymuş. İşte dünya çapında hizmet veren ilginç genelevler:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Villa Tinto, Belçika

1. Villa Tinto, Belçika

Turistlerin de en çok ziyaret ettiği bu genelev oldukça rağbet görüyor. Kırmızı ve siyah dekorasyonu dikkat çekici olarak düzenlenmiş. Ayrıca karnı acıkanlar için gece yemeği ve kahvaltı servisi de mevcut.

2. Stiletto, Sidney

2. Stiletto, Sidney

Saati 400 dolar olan bu genelevde 6 farklı lüks suit bulunuyor. Yatakların hepsi yuvarlak olarak dizayn edilmiş. Genelevde bilardo masası, yüzme havuzu, gece kulübü ve dans pisti de mevcut.

3. Big Sister, Prag

3. Big Sister, Prag

Girişi ücretsiz olan bu genelevin tek şartı cinsel ilişki sırasında videoya kaydedilmek. Kaydedilen görüntüler, internet üzerinden porno sitelerde yayınlanıyor. Tabii ki kullanıcının onayı alındıktan sonra.

4. Şişme Kadın Genelevi, Japonya

4. Şişme Kadın Genelevi, Japonya

Kulağa anlamsız gelse de Japonya'da bu tür genelevler oldukça fazla. Sadece şişme kadınların hizmet verdiği bu işletmede isteyen olursa gerçek kadınlar tarafından masaj da yapılıyor.

5. Mustang Ranch, Nevada

5. Mustang Ranch, Nevada

Adeta bir western film platosunu andıran bu genelevde çalışan kadınlar, müşterilerini kovboy ya da kızılderili kıyafetleri ile karşılıyor. İçinde lüks bir et restoranı da olan genelevde gece kulubü de var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Maison d’Envie, Berlin

6. Maison d’Envie, Berlin

Berlin'de bulunan bu geneleve eğer bisikletinizle ve toplu taşım aracıyla giderseniz 7,5 dolar indirim kazanıyorsunuz. Bunun için bisiklet kilidinizi ya da toplu taşıma biletinizi göstermeniz yeterli. 20 dakikalık bir seansın bedeli ise 50 dolar.

7. Daily Planet, Melbourne

7. Daily Planet, Melbourne

Dışarıdan bakıldığında sıradan görünen bu genelevin içi Antik Yunan ve Roma dekoruyla dizayn edilmiş. Avustralya'da üst üste 'En iyi hizmet veren genelev' ödülüne sahip olmasının yanı sıra borsaya kayıtlı ilk genelev olma özelliğini de taşıyor.

8. Nana Entertaitment Plaza, Bangkok

8. Nana Entertaitment Plaza, Bangkok

Burası tam olarak bir seks AVM'si. Her katta ilgi alanına göre değişen işletmeler var. Seks için giden birisinin aradığını bulamaması mümkün değil deniliyor.

9. Pascha, Köln

9. Pascha, Köln

Avrupa'nın en büyük genelevi ünvanına sahip bu genelev 12 kat ve 126 daireden oluşuyor. Her katta farklı hizmetler bulunuyor. Hatta bir katı sadece kadın müşteriler için oluşturulmuş. Binada güzellik salonundan gece kulubüne kadar, müşterinin dışarı çıkmaması için her şey mevcut.

10. Gotham City, Melbourne

10. Gotham City, Melbourne

Lüks ve futuristik dekore edilmiş bu genelevde 150 kadın çalışıyor. Yarım saatlik bir seansın bedeli ise 250 dolar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Presidential Suite, Avustralya

11. Presidential Suite, Avustralya

2012-2013 yıllarında Avustralya'nın en iyi genelevi seçilmiş bir mekan. İçinde altın heykeller ve şamdanlar bulunuyor. Bir odasında da ilginç Asya çayları ikram ediliyor. 10 kere giden müşterilerine 1 giriş ücretsiz kampanyası var.

12. Moonlite Bunny Ranch, Nevada

12. Moonlite Bunny Ranch, Nevada

Sık sık gittiği genelevin daimi müşterisi olan Dennis Hof, 1993 yılında genelevi satın almış. Kadınlar kovboy şapkası takıp leopar desenli kıyafetler giyiyor. Amerikalı birçok ünlünün de bu genelevin müdavimi olduğu söyleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1612
983
794
503
396
291
163
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kaan Toler

Ya editör çok sağol yine bilgiye çok ihtiyacım olan bir konuya değinmişsin (!) Cinsellik ile dikkat çekmeye devam. Sırf bunu yazmak için geldim evet ;)

Seytantuylu

Iyi bok yedin alkislayalim mi? Ihtiyacin yoksa girmezsin konuya. Mouse senin elinde genc padawan. Gucunu dogru kullan.

KOVALA NEJDET

10 kere gidene 1 giriş ücretsizmiş kampanyaya bak dsdssdsd zaten aynı mekana 10 kere gidersen oranın orospusu olursun :))

KediSevici

Sjkgafs onu düşünüyordum. zaten hayvan gibi para dökmüşsün mekana, 1 ücretsiz giriş ne ya :D

Seytantuylu

Bizim geri zekali vatandaslarimiz yine basmislar eksiyi. Olum ne salak bir toplumuz lan biz?

Ahmet Ziya Boz

Gerizekalı bu olayın tecavüzden ne farkı var?