Görüş Bildir
Haberler
Heyecan Sürecek: Narcos'un 3. ve 4. Sezonu Onaylandı

Heyecan Sürecek: Narcos'un 3. ve 4. Sezonu Onaylandı

Emre Ordu
08.09.2016 - 21:17 Son Güncelleme: 08.09.2016 - 22:40

Dünya çapında büyük bir izleyici kitlesine ulaşan, Kolombiyalı ünlü uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın hayatının anlatıldığı 'Narcos' dizisinin  3.ve 4.sezonları onaylandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pablo Escobar’ı canlandıran Wagner Moura ve HBO’nun fenomen dizisi Game of Thrones’un 4. sezonunda Oberyn Martell karakteriyle izlediğimiz aktör Pedro Pascal'ın başrolünde yer aldığı dizi İlk sezonuyla geniş bir hayran kitlesi oluşturdu. 

Dizinin 2.sezonda Pablo Escobar’ın görkemli sonuna şahitlik ettikten sonra Narcos'un ne kadar daha TV ekranlarında kalacağı merak uyandıran bir konuydu.

3.sezonun duyuru videosu

Merakla beklenen sorunun yanıtı yayıncı kuruluş Netflix'ten geldi. Netflix yaptığı açıklamada 3. ve 4. sezon çekimlerinin onaylandığını açıkladı.

Netflix ayrıca yaptığı açıklamada 3.ve 4.sezonda Pablo Escobar’ın ardından uyuşturucu dünyasındaki değişen dengelerin ele alınacağını duyurdu.

Yeni bölümler 2017 yılında izleyiciyle buluşacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
114
47
10
5
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gökhan Gülmüş

Dizi, Pablo Escobar'ın hayatını anlatmıyor. Öyle olsaydı 2. sezonda final yapardı. Editör bilmiyorsan diye söyleyeyim, dizi Kololombiya uyuşturucu kartelini ... Devamını Gör

Murat Silahçı

şimdi cali karteli düşünsün

Will Graham

Bence ilk sezonda hikayeyi daha yavaş işleselerdi daha iyi olurdu.