Görüş Bildir
Haberler
Hesaplaşma Konusu Nedir? Hesaplaşma Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Hesaplaşma Konusu Nedir? Hesaplaşma Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Müge Kakşi
23.05.2021 - 14:30

2016 yılında gösterime giren Hesaplaşma filmi yönetmen koltuğunda Gavin O'Connor otururken filmin senaryosu ise Bill Dubuque'ın kaleminden çıkmıştır. Bu gece ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak filmin başrollerinde ise Ben Affleck, Anna Kendrick ve JK Simmons gibi başarılı oyuncular var. Peki Hesaplaşma filmi konusu nedir? Hesaplaşma oyuncuları kimlerdir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hesaplaşma Konusu

Hesaplaşma Konusu

Christian Wolff dahi bir matematik uzmanıdır. Rakamlarla yaşayan ve insanlardan çok onlarla içli dışlı olan Christian Wolff, normal bir muhasebe uzmanı gibi görünse bile dünyanın en tehlikeli suç örgütleri için freelance olarak görev almaktadır. Yaptığı işlerden birinde açık vermesiyle ise tüm hikaye şekillenir.

Hazine Bakanlığı’nın Suç Yürütme Birimi kendisini araştırmaya başladığında dikkat çekmemek için sıradan gördüğü tehlikesiz bir müşteriyle anlaşan uzman, robotik şirketinde çalışan muhasebe uzmanı kısa bir sürede müşterisinin o kadar da sıradan bir problemi olmadığını fark eder. Christian hesaplarda keşfettiği milyonlarca dolar tutan tutarsızlık üzerine çalıştıkça başına açılan tehlike de büyümeye başlar.

Hesaplaşma Oyuncuları

Hesaplaşma Oyuncuları
  • Ben Affleck

  • Anna Kendrick

  • J. K. Simmons

  • Jon Bernthal

  • Jeffrey Tambor

  • John Lithgow

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın