Görüş Bildir
Haberler
Her Şeyi Unutsan Bile Asla Unutamayacağın Şeyi Söylüyoruz!

etiket Her Şeyi Unutsan Bile Asla Unutamayacağın Şeyi Söylüyoruz!

Neymiş senin bu asla unutamayacağın şey?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Senin asla tahammül edemediğin tip hangisi?

4. Senin bu hayattaki en büyük motivasyonun hangisi?

5. Biraz da nostalji! Bu dizilerden hangisi olsa da izlesen be?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini bunlardan hangisini kullanarak tanıtman gerekse hangisini kullanırdın?

7. Peki senin en sevmediğin huyun ne?

8. Son olarak boş zamanlarını genel olarak kimlerle veya nasıl geçirmeyi tercih ediyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hayatının aşkını!

Hayatının aşkını!

Her şeyi unutsan bile asla unutamayacağın şey hayatının aşkı! Hamurunda mı var nedir, sen tam bir aşk insanısın. Aşk olmasaydı senin hayatının ne tadı ne tuzu olurdu! İlişkilerinde en önem verdiğin konu ise dürüstlük. Karşındaki insanın en ufak yalanına bile tahammül edemiyorsun. Ama diğer taraftan da çok fedakarsın. O insan gelip senden af dilese hemen yelkenleri koy verirsin. Öyle de yufka yüreklisin işte! Aşk olmadan yapamazsın dediysek de bu mevzu senin için o kadar da basit değil. Birini hayatına hemen almazsın. O insanın sana sonsuz güven vermesi gerekiyor. Ama onu hayatına aldığında da gülüşünden yürüyüşüne kadar her hareketini hafızana kazıyorsun sen. Bu yüzden unutmak senin lügatinde yok. :)

Aileni!

Her şeyi unutsan bile asla unutamayacağın şey ailen! Herkes ailesine, sevdiklerine düşkündür tamam ama sendeki sevgi ve bağlılık bambaşka. Bir kere onlarla vakit geçirmeyi diğer bütün eğlencelere tercih edebilirsin. Onlara karşı sorumlukların olduğunu düşündüğün için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsun hep. Evet, bu seni zaman zaman yıpratabiliyor ama bunları göz ardı edebiliyorsun. Herkesin sevgisinden şüphe etmeye meyillisin ancak asla ailenden kuşku duymazsın. Çünkü biliyorsun ki sonsuz güvenebileceğin ve sırtını dayayabileceğin tek yer ailen. Ayrıca onlara karşı çok korumacısın. Hatta bu durum, zaman zaman çığırından çıkabiliyor ve her an 'onlara bir şey olursa ben ne yaparım kaygısıyla kendini yiyip bitiriyorsun. Bu kadar takıntılı olma, kendine zarar veriyorsun.

Sen her şeyi unutursun gibi!

Senin unutmayacağın hiçbir şey yok. Sen her şeyi unutursun. Bazı insanlar gerekli gereksiz her şeyi kafaya takar, düşünür. İşte sen asla öyle biri değilsin. Yani fıtratında yok! Sen daha çok kendinle vakit geçirmeyi, eğlenmeyi seven birsin. Öyle boş telaşlara ne ayıracak vaktin var ne de enerjin. Aslında bu hayatta kimseyle derdin de yok senin. İnsanları çok takmıyorsun. Senin hakkında ne dedikleri ne düşündükleri hiç mi hiç önemli değil. Çünkü sen kendini biliyorsun. En önemlisi de bu değil mi zaten. Boş ver kim ne derse desin. Keşke biz de senin gibi olabilseydik!

Anıları!

Her şeyi unutsan bile asla unutamayacağın şey anıların! Mazinin yeri senin için her zaman ayrı. Bu yüzden geçmişinden hiç kopamıyorsun ve sürekli neler olup bittiğini düşünüyorsun. Sürekli insanların neler dediğini neler yaptığını kafanda evirip çevirip bin kere düşüyorsun. Hatta bazen olmasını istediğin senaryoları yazıp kurguluyorsan bile. Aslında bunun en büyük sebebi, senin için her şeyin değişmesi. Eskisi gibi olan bir şey yok artık sana göre. Ne çocukluğun var artık elinde ne de eski güzel günlerin. Bu yüzden güzel anılarına sıkı sıkı sarılıyorsun sen. Sürekli o anları yad ettiğin için, hafızandan silmek de o kadar kolay değil!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
213
76
59
34
24
20
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İrem Kayaa

geçmişimi sikim

Vedat Kaplan

keşke unutsak

Gizem Yenikler

Senin unutmayacağın hiçbir şey yok. Sen her şeyi unutursun. Bazı insanlar gerekli gereksiz her şeyi kafaya takar, düşünür. İşte sen asla öyle biri değilsin. ... Devamını Gör