Görüş Bildir
Haberler
Her Şey Geçer Koku Kalır! Cinsel Yaşamınızı Renklendirecek Afrodizyak Etkisi Yaratan 15 Doğal Koku

Her Şey Geçer Koku Kalır! Cinsel Yaşamınızı Renklendirecek Afrodizyak Etkisi Yaratan 15 Doğal Koku

Hugolina
15.01.2019 - 11:54

Cinsel isteği ve performansı artıran parfüm, besin gibi maddelerin tamamına afrodizyak deniyor. 5 duyu içerisinde en etkilisi olan koku da cinsel hayata da yön veriyor. İşte içinizi kıpır kıpır edecek afrodizyak etkili kokuları sizin için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Vanilya

1. Vanilya

Vanilyanın doğal bir afrodizyak olduğu çok eskiden beri bilinmektedir. Hatta 18. yüzyılın başlarında doktorlar performans sorunu olan erkek hastalarına vanilya tavsiye etmekteydiler. Ayrıca yapılan anketlerde vanilya kokusunun kişiye mutluluk ve enerji verdiği kanıtlanmıştır.

2. Lavanta

2. Lavanta

Hoş kokusu ile dikkat çeken lavanta, cinsel hayata olumlu katkı sağlıyor. Birkaç damla lavanta kokusu çiftlerde afrodizyak etki yaratıyor. Bir bardak su içinde kaynatın ve odanın bir köşesine koyun. Bu koku isteği arttıracak.

3. Tarçın

3. Tarçın

Tarçın, 18. yüzyılın başlarından beri dünyanın çeşitli yerlerinde yetiştirilmektedir. Tıbbi özelliklerine ek olarak, aynı zamanda bir afrodizyaktır. Libidoyu artırması ve erektil disfonksiyona karşı koyması ile bilinmektedir. Etkili olan sadece kokusu değil, tüketildiğinde de sperm kalitesini artırıyor.

4. Yasemin

4. Yasemin

Çiçeksi parfümlerin vazgeçilmez kokusu yasemin, bahar ve yaz aylarındaymışsınız gibi taze ve ferah hissettiriyor. Karşı cinsin kalbini fethetmek için birebir.

5. Paçuli

5. Paçuli

Son yılların en gözde kokularından biri. Paçuli uzmanlara göre hem afrodizyak etkisi içeren bir koku hem de çok güzel. Paçuli fiziksel enerjiyi arttırıyor ve beyine olumlu mesajlar veriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Karabiber

6. Karabiber

Karabiber tazeliği sayesinde enerji verici ve uyarıcı bir etkiye sahip. Birçok faydasının yanı sıra cinsel gücü de arttırıyor. Enerjik ve canlı erkekleri seven kadınlar genellikle bu kokulardan hoşlanıyor.

7. Yılang Yılang

7. Yılang Yılang

Endonezya'da yetişen bu çiçek, birçok insanın içini kıpır kıpır yapan bir etkiye sahip. Cinsel istek uyandırmasının yanı sıra sözlü iletişimi de kolaylaştırıyor. Özellikle kadınlar bu kokuya bayılyor.

8. Elma

8. Elma

Hemen her mevsimin meyvesi olan elmanın da kokusu cinsel isteği artıyor. Afrodizyak denince akla ilk gelen yiyecek ve kokulardan biri.

9. Sandal Ağacı

9. Sandal Ağacı

Bu ağaç olmasa kozmetik ve parfüm sektörü ne halde olurdu bilemiyoruz. Birçok üründe kullanılan bu muhteşem kokunun afrodizyak etkisi olmasa şaşardık. Sandal ağacı, parasempatik sinir sistemini uyararak cinsel uyarılma esnasında baskın olan cinsel heyecanı arttırır.

10. Nane

10. Nane

Evet nane. Ferahlık veren aroması ile biz onu daha çok sakinleştirici olarak biliriz ama cinsel gücü de artırıyormuş meğer. A, C, demir, kalsiyum, magnezyum ve omega-3 içeren nane, erkek ve kadında cinsel isteği kamçılıyor. Kan dolaşımını da hızlandıran etkisiyle doğal viagra olarak geçiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kakao

11. Kakao

Hepimizin vazgeçilmezi davetkar bir koku olan kakao, özellikle biz kadınlar sadece çikolata kokusunu bile duyduğumuzda ne kadar mutlu oluyoruz değil mi?

12. Portakal

12. Portakal

Aşk hayatını canlı tutmaya yarayan bir diğer koku da C vitamini deposu portakal. Gözlerinizi kapatın ve bir portakal bahçesinde yürüdüğünüzü hayal edin...

13. Sümbülteber

13. Sümbülteber

Halk arasında 'Gece Kraliçesi' olarak bilinen sümbülteber çiçeği, kokusuyla adeta büyülüyor. Sümbülteber çok güçlü, yoğun ve sarhoş edici bir kokuya sahiptir. Bu çiçeğin yağı, libido eksikliği tedavisinde de etkili olmuştur.

14. Dağ Kekiği

14. Dağ Kekiği

Sofraların vazgeçilmez baharatlarından biri olan kekik, A, C, E, K vitaminleri ile potasyum, demir, magnezyum, kalsiyum mineralleri içeriyor. Pek çok sağlık problemine şifa olmakla birlikte cinsel hayata da güç veriyor.

15. Zencefil

15. Zencefil

Birçoğumuz zencefili yemeye pek yanaşmayız ama onun da kokusu oldukça çekici geliyor. Sadece kokusu değil yemeklere de bir tutam atarsanız eğer oldukça etkileyici olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BONUS: Patlamış Mısır :)

BONUS: Patlamış Mısır :)

İster inanın ister inanmayın. Şaşırtıcı ama bu koku erkeklere seksi çağrıştırıyormuş...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
11
7
6
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın